ASU Politehnica e convinsă că poate lua toate punctele din deplasarea de la ”U” Cluj: ”Va fi un meci frumos și interesant”

Anda DELIU 04 Sep. 2020, 14:58 Liga 2
ASU Politehnica e convinsă că poate lua toate punctele din deplasarea de la ”U” Cluj: ”Va fi un meci frumos și interesant”

ASU Politehnica are o primă deplasare grea în noul sezon de Liga 2, pe terenul celor de la ”U” Cluj. Octavian Benga e convins că deși va fi un meci tacticizat, partida va fi una frumoasă. Antrenorul știe că ardelenii pot fi periculoși prin Goga și e, de asemenea, convins că Gabriel Tamaș va fi luni în teren, în ciuda rupturii de menisc.

Octavian Benga, despre ”U” Cluj: ”Are o echipă foarte bună, cu jucători care au trecut și pe la echipa națională” 

Poli nu are probleme de lot, cu excepția problemelor la meninsc ale lui Raul Vidrăsan. Benga se așteaptă șa un meci dificil.

Avem un meci important, cu o echipă care anul acesta și-a propus un obiectiv măreț: accederea în prima ligă. Au o echipă foarte bune cu jucători care au trecut și pe la echipa națională, Tamaș și Luchin, jucători de mare experiență, Filip. Străinii pe care I-au adus sunt valoroși. Va fi un meci echilibrat. Noi în meciul cu Mioveni am arătat destul de bine. Săptămâna aceasta ma mai corectat din deficiențe, am crescut fizic și tactic. Întâlnim o echipă bine, cu un antrenor pe care tot timpul când l-am întâlnit ca antrenor principal sau secund și-a antrenat foarte bine echipele. Va fi un meci tacticizat din punctul meu de vedere. Va fi un meci frumos, interesant. Sper să câștigăm și să înscriem mai mult”, a spus Octavian Benga.

Goga și Tamaș, oamenii la care alb-violeții sunt atenți

Benga a vorbit despre doi jucători importanți din lotul ”șepcilor roșii”, Dorin Goga și Gabriel Tamaș, despre care e convins că nu se va operapână luni.

Cu Goga am colaborat în Liga 1 la ACS Poli. E un jucător pe care îl apreciez foarte mult,un fotbalist extraordinar, cu o calitate deosebită. Când Poli Timișoara se lupta pentru titlu, îl vedeam cel mai valoros din Liga 1. Are o vârstă, dar este un jucător de o calitate excelentă. Tamaș nu este operat, probabil va juca. E un jucător foarte bun. Are atâtea meciuri la echipa națională. Este o pierdere mare pentru ei, dar eu sunt convins că va juca pentru că este un luptător, este un jucător care știe ce înseamnă suferința și poate să treacă peste”, a mai spus tehnicianul.

Jucătorii, încrezători în victorie

Claudiu Pamfile e convins că Poli poate câștiga cu Universitatea Cluj, chiar dacă la prima vedere pornește cu șansa a doua.

Ne așteaptă un meci foarte greu la Cluj, cu o echipă bună, care a adus jucători foarte buni în această vară. Dar mergem acolo cu gânduri mari, să ne facem jocul și să luăm cele 3 puncte. Cu toții știm valoarea jucătorilor de acolo, vom avea un meci greu. Dar eu cred că contează foarte mult atitudinea și dacă vom merge montați, vom luat toate cele 3 puncte”, a precizat Pamfile.

Poli mai caută un portar

Mario Contra a plecat de la ASU Politehnica la FC Botoșani, iar acum clubul caută alt portar.

Cu siguranță vom mai aduce încă un portar. Suntem în căutări, este o problemă pentru că majoritatea jucătorilor au semnat cu alte echipe. A fost dificil în ultimele săptămâni să ne mai completăm lotul. Căutăm soluții și cu siguranță vom găsi, pentru că nu putem să rămânem cu doi portari”, a spus Benga despre această situație.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-asu-politehnica-a-ramas-fara-un-jucator-care-e-aproape-de-a-semna-cu-o-echipa-de-liga-1-19146559

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-imprumuta-inca-un-timisorean-de-perspectiva-al-cincilea-in-aceasta-vara-a-fost-trimis-in-liga-3-19146464

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-tamas-va-fi-pe-teren-in-partida-u-cluj-asu-politehnica-fundasul-se-opereaza-dupa-meci-vreau-sa-joc-ma-pregatesc-la-sala-cat-va-absenta-19146572

 

 

 

Anda DELIU 04 Sep. 2020, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă