EXCLUSIV | ASU Politehnica a rămas fără un jucător, care e aproape de a semna cu o echipă de Liga 1!

Anda DELIU 04 Sep. 2020, 12:12 Liga 2
EXCLUSIV  | ASU Politehnica a rămas fără un jucător, care e aproape de a semna cu o echipă de Liga 1!

ASU Politehnica a rămas doar cu doi portari în efectiv, și nu de acum, ci de mai bine de o săptămână! Sursele Liga2.ro spun că Mario Contra este la FC Botoșani la antrenamente și e aproape să semneze cu moldovenii. Portarul de 20 de ani era împrumutat de la ACS Poli la ASU Politehnica. În cursul sezonului trecut, el a devenit liber de contract de la ACS, în urma unui memoriu câștigat. Acum, a plecat la FC Botoșani, cu care încă nu a semnat, dar nu sunt mari impedimente.

Plecarea sa nu a fost digerată de clubul de Liga 2, deși Contra nu prea mai avea șanse să apere în fața lui Alexandru Borbei, sub vârstă, sau Rareș Murariu. Directorul sportiv Marius Cociu i-ar fi reproșat chiar tânărului timișorean cum a plecat.

Pepinieră de timișoreni la Botoșani

Altfel, la FC Botoșani, unde antrenor e Marius Croitoru, care și-a încheiat cariera de jucător la ACS Poli, e deja un grup de timișoreni sau fotbaliști născuți în Timiș: portarul jimbolian Eduard Pap, fundașul lugojean Alin Șeroni și fundașul timișorean Denis Haruț. Contra a apărat în cariera sa și la Ripensia Timișoara, unde a fost dat tot împrumut de ACS Poli. Deocamdată, Politehnica nu a anunțat nimic despre plecarea lui Contra.

Fabio Trip, trimis la Șoimii Lipova

ASU Politehnica pare să prefere tinerii aduși din alte părți vara aceasta, în detrimentul timișorenilor din propria curte sau luați de la LPS Banatul. După ce a împrumutat patru tineri în Timiș, acum l-a trimis și pe Fabio Trip la Șoimii Lipova, tot în Banatul istoric. Trip are 22 de ani și este mijlocaș de bandă. Produs al LPS Banatul, a trecut și pe Centrul Național de Pregătire al FRF.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-imprumuta-inca-un-timisorean-de-perspectiva-al-cincilea-in-aceasta-vara-a-fost-trimis-in-liga-3-19146464

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-considera-nemeritat-egalul-cu-cs-mioveni-pot-sa-spun-ca-suntem-suparati-aspectul-imbucurator-si-surprinzator-pentru-antrenor-privind-jucatorii-poli-19146055

 

 

Anda DELIU 04 Sep. 2020, 12:12 Liga 2
Pe aceeași temă