ASU Politehnica a plecat doar cu 12 jucători de la prima echipă spre Târgu Jiu: ”Oamenii care se ocupă de destinele echipei au hotărât să jucăm în condițiile acestea”

Anda DELIU 16 Oct. 2020, 13:12 Liga 2
ASU Politehnica a plecat doar cu 12 jucători de la prima echipă spre Târgu Jiu: ”Oamenii care se ocupă de destinele echipei au hotărât să jucăm în condițiile acestea”

Situație extrem de dificilă la ASU Politehnica, echipă care dintre cele 11 cazuri de coronavirus cumulate în zilele trecute doar două persoane s-au vindecat, iar acestea nu au avut timp să se antreneze. Vineri, încă un jucător a primit rezultatul pozitiv, după ce inițial a avut două teste negative, dar a început să aibă simptome. Ca atare, Octavian Benga a plecat doar cu 12 jucători de la prima echipă spre Târgu Jiu, acolo unde ASU Poli are meci sâmbătă, în etapa a 8-a a Ligii 2!

Așadar, astăzi, echipa are nouă pozitivi și doi jucători care au două teste negative și medical, sunt declarați vindecați. ”Am trăit o perioadă foarte dificilă în ultimele două săptămâni. După cum se știe, am avut în cadrul lotului un număr mare de jucători cu COVID. 11 jucătiri au fost depistați cu COVID. Toți jucătorii, inclusiv stafful, am stat izolați 5-6 zile. Marți am început să ne antrenăm din nou cu o parte dintre jucători care la retestare au fost testați negativ, și anume 12 jucători. Ceilalți sunt încă izolați. Dintre cei 11, doi jucători au primit azi rezultatul că au scăpat de COVID. Deci mai avem doar nouă care au COVID. Din păcate, pe cei doi este destul de dificil să ne bazăm, pentru că nu s-au antrenat aproape două săptămâni”, a precizat Benga.

Decizie luată de ”oamenii care se ocupă de destinele echipei”

Antrenorul Politehnicii nu a precizat exact cine a decis să nu se ceară amânarea meciului cu Viitorul Pandurii.

”Oamenii care se ocupă de destinele echipei au hotărât să jucăm și, în condițiile acestea, să mergem să jucăm și să încercăm să scoatem punct sau puncte. Nu va fi ușor, pentru că întâlnim, din punctul meu de vedere, o echipă bună, care în cam toate meciurile a avut o prestație cam foarte bună. I-am urmărit și cred că mâine întâlnim o echipă dintre cele mai bune cu care am jucat până acum. Va fi un meci foarte dificil, nu doar prin prisma adversarului, ci și a diferitelor probleme pe care le avem. Dar mâine vom încerca prin organizarea noastră, prin mijlloacele noastre să reușim să ne ridicăm la un nivel bun și să venim cu un rezultat bun de la Târgu Jiu”, a punctat antrenorul Benga.

Lotul care face deplasarea la Târgu Jiu e secret

Fiind doar 12 jucători, Benga a refuzat să spună cine merge la Târgu Jiu. ”Nu vă pot spune cine merge la Târgu Jiu pentru că asta înseamnă să spun echipa care va juca mâine. Vor merge cei 12 jucători care s-au antrenat săptămâna asta și lotul va fi completat cu mulți juniori născuți în 2004 din cadrul centrului nostru, ca să avem și jucători pe bancă”, a mai spus Octavian Benga.

Cu 11 puncte și un meci amânat, ASU Poli e pe locul 6 în Liga 2 după șapte etape. Viitorul Pandurii e pe locul 15, cu 7 puncte. Meciul dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cu-lotul-decimat-de-accidentari-si-infectati-cu-covid-19-asu-politehnica-va-face-deplasarea-pentru-meciul-de-la-targu-jiu-cu-viitorul-pandurii-19152678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/continua-vestile-proaste-pentru-asu-politehnica-are-alte-trei-cazuri-de-coronavirus-explicatiile-directorului-sportiv-exclusiv-19152393

https://liga2.prosport.ro/seria-1/revenirea-suporterilor-pe-stadioane-imposibil-de-pus-in-practica-in-conditiile-actuale-ionut-stroe-despre-posibilitatea-intreruperii-din-nou-a-competitiilor-sportive-din-cauza-inm-19152374

Anda DELIU 16 Oct. 2020, 13:12 Liga 2
Pe aceeași temă