Așteptările lui Dan Alexa privind pregătirea jucătorilor săi în cantonamentul din Antalya. Antrenorul echipei FC Brașov, despre ultimii doi sosiți în lot

Adi MARICA 01 Feb. 2023, 12:53 Liga 2
Așteptările lui Dan Alexa privind pregătirea jucătorilor săi în cantonamentul din Antalya. Antrenorul echipei FC Brașov, despre ultimii doi sosiți în lot

FC Brașov a ajuns luni, 30 ianuarie, în Antalya, iar seara Dan Alexa a condus primul antrenament din acest stagiu de pregătire.

Antrenorul echipei brașovene se declară mulțumit de condițiile de pregătire de care are parte în Antalya. Jucătorii se antrenează la o bază de pregătire din apropierea hotelului, locație unde se află și Concordia Chiajna.

”Chiar sunt mulțumit de terenurile pe care le avem la dispoziție. Am început cu antrenamente fizice, dar, bineînțeles, că lucrăm și cu mingea. Chiar mie groază când mă gândesc ce vom face la întoarcerea în țară, ținând cont de vremea nefavorabilă de la Brașov”, a spus Alexa.

Ce spune Dan Alexa de nou-veniții Boboc și Florică

Referitor la Robert Boboc și Luca Florică, ultimii doi jucători ajunși la FC Brașov, antrenorul are mare încredere că aceștia pot ajuta echipa.

”Boboc este un jucător experimentat, iar Florică a jucat foarte bine la Progresul Spartac și cred că ne poate ajuta și ca under”, a mai spus Alexa, care se confruntă în Antalya și cu primele probleme medicale în lot.

Cociș și Florică au acuzat probleme medicale, primul acuzând dureri la spate, iar Florică are probleme musculare. Cei doi au fost menajați la antrenamentele de marți.

”Să ne găsim ritmul”

Dan Alexa spune că în primele două jocuri de pregătire le va acorda minute tuturor jucătorilor din lot.

”Nu voi pune preț pe rezultate, important este să ne găsim ritmul. Primele jocuri sunt și cele mai dificile, de acomodare și sper ca jucătorii noi veniți să înțeleagă cerințele pe care le am de la ei. În primele două jocuri de pregătire le voi da minute tuturor jucătorilor”, a spus Alexa.

Altfel, marți seara, în cantonament a fost sărbătorit antrenorul secund Ștefan Grigorie, care a împlinit 41 de ani.

Patru amicale în Turcia pentru FC Brașov

În Turcia, echipa lui Dan Alexa are perfectate patru jocuri de pregătire, pe 2 februarie cu Șahtior Karagandy (Kazahstan), pe 5 februarie cu BK Fremad Amager (Danemarca), pe 7 februarie cu Tuzla City (Bosnia-Herțegovina) și pe 9 februarie cu Dinamo Kiev U21 (Ucraina).

În țară, în prima parte a pregătirii, FC Brașov s-a impus cu 2-1 în amicalul cu Sepsi OSK 2 (Liga 3), iar testul cu Olimpic Zărnești, programat în weekendul trecut, a fost anulat din cauza condițiilor meteo.

Foto și video: FC Brașov

Adi MARICA 01 Feb. 2023, 12:53 Liga 2
Pe aceeași temă