Dan Alexa a luat noi decizii privind jucătorii de la FC Brașov. Horia Popa, Gherghe și Boția, printre cei care nu mai continuă. Mijlocașul de la Dumbrăvița care l-a impresionat pe ”Chirurg”

Adi MARICA 03 Jul. 2022, 19:09 Liga 2
Dan Alexa a luat noi decizii privind jucătorii de la FC Brașov. Horia Popa, Gherghe și Boția, printre cei care nu mai continuă. Mijlocașul de la Dumbrăvița care l-a impresionat pe ”Chirurg”

Revenit la Brașov după botezul fiului său, petrecere care a avut loc la Timișoara, antrenorul echipei FC Brașov, Dan Alexa, a organizat sâmbătă seara, pe stadionul Metrom, un trial la care au participat circa 30 de jucători, mulți dintre aceștia juniori brașoveni din cadrul clubului, princtre care Chiriac, Mitroi, Racz, Toderascu sau Ciucă.

Meci test la FC Brașov cu mulți jucători din județ

Jucătorii au fost împărțiți în două echipe, iar în meciul test, arbitrat de secundul Rareș Forika, aceștia au încercat să-l impresioneze pe Dan Alexa. Pe lângă Roy Beigel – Ovidiu Sterian, Ștefan Răchișan, Diego Alupoaie, Raul Rusu, Bogdan Cîrstian, Adrian Stoian, Cătălin Stoica, Nicolas Antone și Rareș Sburlea, care au mai participat si zilele trecute la antrenamente sub comanda ”Chirurgului”, la trial au fost prezenți și Paulian Banu, un tânăr mijlocaș fost la Astra, și Flavius Dumbrăvean, un fundaș central de la CSM Deva.

Un alt fotbalist testat de Alexa a fost atacantul Cosmin Ivan, fiul lui Marian Ivan. Ivan junior a promovat cu Corona în Liga 2, iar în vara trecută si-a reziliat contactul și a plecat în Germania, unde a jucat la o echipă de amatori.

La trial au fost prezenti și Alin Babei, atacantul de la Olimpic Cetate Râșnov, Andrei Dedu (SR Brașov / Colțea), dar și Dan Spătaru și Andrei Moldovan, ultimii doi de la Kids Tâmpa.

Cosmin Ivan a reușit o dublă, iar Babei și Dedu au înscris și ei câte un gol. Acum rămâne ca Alexa să se decidă pe cine va păstra în lot din toți acești jucători.

Alexandru Martinov, dorit de Alexa la Brașov. La fel și Rareș Lazăr

La acțiunea de la Brașov s-a prezentat și Alexandru Martinov. Mijlocașul se pare că l-a impresionat pe Dan Alexa la barajul de promovare în Liga 3, pierdut de fosta sa echipă, CSM Reșița, în fața celor de la CSC Dumbrăvița.

Poreclit Jardel, Martinov de la Dumbrăvița nu a jucat în meciul test, acesta antrenându-se separat.

”Scopul acțiunii a fost să găsesc câțiva juniori care ne pot ajuta și eu spun că am găsit. Pe Jardel îl cunosc foarte bine de la meciurile de baraj”, a spus Alexa.

Sub comanda lui Alexa se află și Rareș Lazăr, ultima dată la Poli Timișoara. Mijlocașul a jucat în sezonul trecut sub formă de împrumut la bănățeni de la Rapid.

Horia Popa, Gherghe, Boția sau Andronic nu mai sunt doriți la FC Brașov

Altfel, după ce săptămâna trecută Nicolau și Linguraru au fost anunțați că nu întră în vederile antrenorului, cei doi urmând să fie împrumutați, Dan Alexa s-a decis și asupra jucătorilor aflați la final de contract cu clubul.

Astfel, Horia Popa, Robert Gherghe sau Vlad Boția nu se regăsesc pe lista jucătorilor care vor continua antrenamentele sub comanda lui Alexa.

S-a renunțat inclusiv la Răzvan Andronic, fotbalist care mai avea un an de contract și care nu îl convinsese că poate să joace în Liga 2 nici pe fostul antrenor al echipei, Călin Moldovan.

Nici portarul israelian Roy Beigel nu l-a convis pe Alexa, astfel că s-a renunțat la acesta.

Luka Maric și Ivan Fustar, printre cei care continuă la antrenamente și ar putea semna contract nou

În schimb, Daniel Mutu, Iulian Drăgoi, Bogdan Cîrstian, Vlad Mihalcea, Răzvan Iorga, Alexandru Negrean, Bogdan Roșu, Luka Maric și Ivan Fustar vor continua antrenamentele și ar putea semna noi contracte cu FC Brașov, la fel și Diego Alupoaie, venit de la Olimpic Cetate Râșnov.

În lot vor fi și cei doi jucători de la U Craiova, Laurențiu Popescu și Vasile Constantin, Raul Rusu, Adrian Voicu și Diego Alupoaie, dar și tinerii Eduard Lambrinoc, Răzvan Iorga și Alexandru Toderascu.

Radu Leonte, Marius Burlacu, Daniel Dumbravă și Andrei Lascu au contracte pentru încă un an, astfel că vor continua la FC Brașov.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-685-de-jucatori-au-evoluat-in-sezonul-2021-2022-de-liga-2-dintre-care-13-au-urcat-in-timpul-campionatului-in-liga-1-iar-257-au-inscris-unirea-constanta-a-utilizat-cei-mai-multi-unirea-19236213

https://liga2.prosport.ro/seria-1/continua-haosul-la-fc-brasov-dan-alexa-a-plecat-la-timisoara-antrenamentele-sunt-conduse-de-szabo-iar-multi-dintre-jucatori-isi-incheie-astazi-contractul-e-o-bataie-de-joc-un-fo-19236168

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-pierdut-amicalul-cu-farul-hagi-a-fost-multumit-de-replica-echipei-din-liga-2-ne-au-intins-bine-concluziile-lui-dan-alexa-19236080

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-primele-masuri-la-fc-brasov-a-renuntat-la-doi-jucatori-aflati-sub-contract-maric-rachisan-si-un-portar-israelian-ultimele-noutati-la-antrenamente-19236041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-noul-sezon-de-liga-2-editia-2022-2023-se-va-desfasura-exact-in-acelasi-mod-ca-precedentul-campionat-cand-incepe-echipele-care-ar-trebui-sa-ia-startul-si-modul-in-care-se-promoveaza-si-r-19236034

Adi MARICA 03 Jul. 2022, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă