Pe repede înainte! Dan Alexa ia ultimele decizii în privința lotului FC Brașov

Adi MARICA 04 Aug. 2022, 01:06 Liga 2
Pe repede înainte! Dan Alexa ia ultimele decizii în privința lotului FC Brașov

Continuă mutările la FC Brașov, însă, totodată, se așează lucrurile și privind formarea lotului pentru noul sezon.

Vlad Mihalcea rămâne, la Iulian Drăgoi s-a renunțat

De exemplu, cazul Vlad Mihalcea s-a încheiat fericit pentru talentatul mijlocaș brașovean. În ultimele săptămâni, acesta nu a fost în apele sale din cauza incertitudinii legate de viitorul său la echipă.

Fostul jucător al FRF nu a participat la primele antrenamente din acestă săptămână, asta pentru că Dan Alexa a dorit să se bazeze doar pe jucători care vor fi în lot. Deși Mihalcea a participat la toată pregătirea de vară a echipei, abia miercuri a ajuns la un acord pentru un nou contract cu șefii clubului și urmează să semneze.

În aceste noi condiții, Mihalcea va reveni joi sub comanda lui Dan Alexa.

Alexandru Negrean, Bogdan Roșu si Răzvan Iorga au ajuns și ei la un acord cu șefii clubului, dar încă nu s-au parafat actele. În schimb, Dan Alexa a renunțat la Iulian Drăgoi, antrenorul considerând că are soluții atât pentru postul de fundaș dreapata, cât și la mijlocul terenului.

Igor Jovanovic s-a întors în Croația, însă se întoarce

Altfel, croatul Igor Jovanovic, fotbalist dorit insistent de Dan Alexa, nu a fost prezent la antrenamentul de miercuri.

Jovanovici a semnat contractul cu FC Brașov, însă a plecat de urgență acasă ”pentru rezolvarea unor probleme familiale”, conform oficialilor echipei și va reveni săptămâna viitoare la Brașov.

Oricum, Alexa nu conta pe Jovanovici ca titular în meciul cu Șelimbăr, din weekend, fundașul croat fiind în urmă cu pregătirea fizică.

Situația celor doi jucători de la Kids Tâmpa este pe punctul de a fi soluționată

Nici situația celor doi tineri jucători de la Kids Tâmpa Brașov, Dan Spătaru și Vadim Covalciuc, nu este încă rezolvată. Cele două cluburi au ajuns la un acord, dar încă nu au fost perfectate actele.

În ceea ce-l privește pe mijlocașul portughez Diogo Izata, acesta a ajuns la Brașov, însă transferul său încă nu a fost finalizat. În schimb, portughezul Joao Amorim a semnat contractul, iar Alexa va decide dacă mijlocașul poate juca în prima etapă.

Portarii Zvonimir Mikulic și Sebastian Micu și jucătorii Tomislav Sorsa, Andrei Marc, Rareș Lazăr, Alexandru Saim Tudor, Joao Amorim, Alexandru Martinov și Adi Chică-Roșă, sunt cele mai importante transferuri realizate de FC Brașov în această vară. Cu FC Brașov au mai semnat slovacul Adis Hodzic, Tudor Oltean si Kirill Kirilenko, iar Fustar, Mutu și Constantin și-au prelungit contractele.

  • În prima etapă a noului sezon de Liga 2, FC Brașov joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Râmnicu Vâlcea, în deplasare la CS Comunal Șelimbăr.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-marginean-e-sceptic-de-faptul-ca-fc-brasov-va-prinde-play-off-ul-si-atacata-fostii-angajatori-ai-sai-nu-s-a-invatat-nimic-din-sezonul-trecut-minciuna-are-picioare-scurte-19239234

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-portughezi-unele-noutati-in-lotul-fc-brasov-unul-dintre-ei-a-jucat-in-liga-1-pentru-gaz-metan-dan-alexa-ingrijorat-inainte-de-startul-ligii-2-19239174

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-incurcat-de-csm-focsani-in-ultimul-amical-inainte-de-debutul-in-noul-sezon-de-liga-2-andrei-marc-a-ajuns-sub-comanda-lui-dan-alexa-19239134

Adi MARICA 04 Aug. 2022, 01:06 Liga 2
Pe aceeași temă