Argeșul și-a programat amical cu U Craiova. Testul echipei antrenate de Ionuț Badea, singurul înainte de play-off

Marius DUINEA 23 Jun. 2020, 08:55 Liga 2
Argeșul și-a programat amical cu U Craiova. Testul echipei antrenate de Ionuț Badea, singurul înainte de play-off

Campionii FC Argeș va disputa miercuri primul amical din această perioadă de pregătire. Echipa antrenată de Ionuț Badea va întâlni, de la ora 11:00, în deplasare, pe Universitatea Craiova, ocupanta locului 2 în play-off-ul Ligii 1.

Confruntarea dintre olteni și argeșeni va avea loc pe unul dintre terenurile de antrenament ale juveților de la baza de pregătire din Lunca Jiului. Pentru alb-violeți este primul test de verificare de după pandemia de COVID-19, piteștenii efectuând până acum doar antrenamente și jocuri școală.

Conform protocolului medical emis de Ministerul Sănătății, se pot disputa meciuri de pregătire doar între echipele care au efectuat trei testări de coronavirus, cu rezultate negative. Cum formațiile de Liga 1 care evoluează în play-out au programul foarte încărcat, jucând din trei în trei zile, singura variantă pentru echipele de Liga 2 implicate în lupta pentru promovare era găsirea unui adversar angrenat în play-off-ul primei ligi, care joacă doar o dată pe săptămână.

Primul și ultimul test pentru Argeș înainte de începerea play-off-ului

Campionii FC Argeș va începe lupta pentru promovare de pe locul 4, cu 19 puncte, cu șase mai puțin decât liderul UTA Arad și cu unul mai puțin decât CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele, ocupantele locurilor 2 și 3. La finalul celor cinci meciuri din acest play-off, primele două clasate promovează direct, în timp ce ocupanta locului 3 va juca un baraj în dublă manșă cu ocupanta locului 6 din play-out-ul Ligii 1.

Marius DUINEA 23 Jun. 2020, 08:55 Liga 2
Pe aceeași temă