Turris Oltul și Argeșul au trecut cu bine peste testarea împotriva COVID-19 înaintea meciului direct. Cele două echipe joacă în deschiderea play-off-ului

Marius ANGHEL 02 Jul. 2020, 23:58 Liga 2
Turris Oltul și Argeșul au trecut cu bine peste testarea împotriva COVID-19 înaintea meciului direct. Cele două echipe joacă în deschiderea play-off-ului

Turris Oltul Turnu Măgurele și Campionii FC Argeș au trecut cu bine peste a patra testare împotriva COVID-19, astfel că sunt apte pentru meciul de deschidere al play-off-ului de promovare din Liga 2, programat vineri, de la ora 17:00, la Turnu Măgurele. Cele două echipe au efectuat marți al patrulea test, iar rezultatele le-au primit miercuri, însă anunțurile l-au făcut joi, parcă în ciuda celor de la Petrolul, cărora le-a ieșit șase teste pozitive și li s-a amânat meciul de sâmbătă cu UTA.

”Alb-violeții au primit astfel OK-ul medicilor de a face deplasarea la Turnu Măgurele”, a anunțat trupa alb-violetă pe site-ul oficial. ”Toate rezultatele testelor au ieșit negative”, a transmis și Turris Oltul pe pagina de Facebook.

”Conform protocolului impus odată cu pandemia COVID-19, jucătorii și staff-ul tehnic al alb-albaștrilor au trecut printr-o nouă testare înainte de meciul cu FC Argeș. A fost cea ce-a patra astfel de testare de când Erik Lincar și staff-ul său au reluat antrenamentele. Toate rezultatele testelor au ieșit negative”, a scris echipa teleormăneană.

”Fotbaliștii de la FC Argeș au efectuat marți cel de-al patrulea test COVID-19, conform protocolului medical emis de Ministerul Sănătății pentru reluarea competițiilor sportive. Testarea a fost făcută de aceași echipă de medici care a recoltat probe și la cele trei teste din perioada de pregătire centralizată. Jucătorii echipei noastre și membrii staff-ului tehnic au primit miercuri rezultatele, acestea fiind tot negative. Alb-violeții au primit astfel OK-ul medicilor de a face deplasarea la Turnu Măgurele, pentru meciul de vineri, de la ora 17.00, cu Turris, din prima etapă a play-off-ului pentru promovarea în Liga I”, sună întreg anunțul Argeșului.

Înainte de startul play-off-ului, Turris Oltul ocupă locul 3 în clasament, cu 20 de puncte, iar Campionii FC Argeș se situează pe poziția a 4-a, cu 19 puncte.

Meci spectaculos la prima întâlnire dintre Argeș și Turris Oltul. Lincar demisiona după înfrângerea de la Pitești

În meciul direct din sezonul regulat ”înghețat” după 24 de etape din cauza pandemiei de COVID-19, Argeșul s-a impus cu 3-2 în jocul cu teleormănenii, pe ”Nicolae Drobrin”, și le producea primul eșec în Liga 2. Se întâmpla în etapa a 9-a. Au marcat Vasile Buhăescu (17 – pen., 64 – pen.) și Vlad Motroc (90), respectiv Sergiu Negruț (7) și Silviu Pană (87).

Alb-violeții îl aveau pe banca tehnică pe Nicolae Dică, iar Turris Oltul era condusă de Erik Lincar, care demisiona după acest eșec și apoi mergea la Concordia Chiajna. La începutul acestui an, Lincar s-a întors însă la trupa din Turnu Măgurele, iar acum luptă pentru promovarea în Liga 1.

Turris Oltul era lider în acel moment și pierdea pentru prima dată un joc de la promovarea în Liga 2. Pe cât de spectaculoasă pare victoria privind scorul, pe atât de controversată a fost. Echipa lui Erik Lincar a deschis scorul pe stadionul „Nicolae Dobrin”, a fost condusă după două penalty-uri, al doilea fiind inventat de arbitrul Andrei Antonie, a egalat și a primit un nou gol în minutul 90+1, după o altă fază controversată.

Turris Oltul și Argeșul și-au aflat și datele următorului meci din play-off

Altfel, Argeșul a aflat data întâlnii cu CS Mioveni, de pe teren propriu, din etapa a 2-a a play-off-ului. Jocul derby local e programat la data de 14 iulie, într-o zi de marți, de la ora 20:00.

Turris Oltul e programată să joace mai devreme. Joia viitoare, în 9 iulie, trupa din Turnu Măgurele merge la Arad, pentru ca de la ora 17:30, să o întâlnească pe UTA.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-soc-la-ploiesti-inainte-de-meciul-cu-uta-mai-multi-jucatori-ai-echipei-petrolul-au-fost-depistati-pozitiv-cu-sars-cov-2-si-jocul-de-la-arad-e-ca-si-anulat-19137558

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-meciul-uta-arad-petrolul-ploiesti-a-fost-amanat-anuntul-facut-de-frf-dupa-ce-la-echipa-prahoveana-au-fost-depistate-infectari-cu-covid-19-19137655

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-badea-si-campionii-fc-arges-pregatiti-pentru-startul-play-off-ului-gandim-totul-pentru-a-putea-promova-in-acest-an-cum-vede-antrenorul-meciul-de-debut-cu-turris-oltul-si-c-19137453

Marius ANGHEL 02 Jul. 2020, 23:58 Liga 2
Pe aceeași temă