Argeșul a scăpat de emoții: retestare împotriva COVID-19 n-a mai adus niciun caz pozitiv. Meciul cu Rapid se joacă. UTA și Turris Oltul sunt și ele apte

Marius ANGHEL 18 Jul. 2020, 09:28 Liga 2
Argeșul a scăpat de emoții: retestare împotriva COVID-19 n-a mai adus niciun caz pozitiv. Meciul cu Rapid se joacă. UTA și Turris Oltul sunt și ele apte

Piteștenii au trecut cu bine peste emoțiile testului COVID-19 efectuat după ce la începutul săptămânii unul din reprezentanții clubului a fost depistat pozitiv, lucru care a dus la amânarea meciului cu CS Mioveni. Rezultatele primite vineri seară a fost negative, astfel că trupa lui Ionuț Badea poate juca următorul meci programat în campionat, cel cu Rapid.

După ce au ratat meciul de marți cu CS Mioveni, fiindcă unul dintre rezultatele testelor COVID-19 a ieșit pozitiv, iar Federația Română de Fotbal a decis amânarea partidei conform protocolului medical, jucătorii echipei Campionii FC Argeș vor fi supuși vineri dimineață unei noi testări împotriva noului coronavirus, a șase în total în această perioadă. Rezultatele au venit în cursul aceleiași zile, seara, iar clubul a anunțat vestea bună.

”Fotbaliștii de la FC Argeș au scăpat de emoții și vor putea juca meciul de marți, 21 iulie, de la ora 18.30, din deplasare, cu Rapid București, din etapa 3 a play-off-ului Liga 2 Casa Pariurilor. Alb-violetii au primit vineri seara rezultatele celui de-al șaselea test COVID-19, efectuat vineri dimineață, probele recoltate jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic fiind negative. În urma testării de COVID-19, efectuat luni, FRF a fost nevoită să reprogrameze pentru o dată ulterioară partida FC Argeș – CS Mioveni, de marți seară, din etapa a doua a play-off-ului, după ce o persoană din tabăra echipei noastre a fost depistată pozitiv cu coronavirus”, a anunțat gruparea piteșteană.

Ionuț Badea a condus antrenamente

Spre deosebire de Petrolul, care a avut și ea șase depistați cu COVID-19 la începutul play-off-ului, Campionii FC Argeș a primit rapid dreptul de a începe antrenamentele, după ce masorul echipei a fost depistat pozitiv.

Ionuț Badea și-a putut antrena elevii, fiindcă Direcția de Sănătate Publică Argeș le-a dat undă verde după ce persoana ”pozitivă” a intrat în izolare.

Rapid și CS Mioveni, următorii adversari ai Argeșului

Campionii FC Argeș are următorul meci în play-off programat pentru ziua de marți, 21 iulie, de la ora 18:30, la București, cu Rapid, în cadrul etapei a 3-a a turneului de promovare din Liga 2. Restanța cu CS Mioveni, contând pentru etapa a 2-a, a fost stabilită pentru ziua de vineri, 24 iulie, de la ora 17:30, la Pitești.

Cu un meci în minus desfășurat față de celelalte patru echipe din play-off-ul Ligii 2, CS Mioveni și Campionii FC Argeș ocupă ultimele două poziții din acest turneu de promovare. Argeșul are 20 de puncte și e pe poziția a 6-a, iar Mioveniul are 21 de puncte, tot atâtea câte au și Rapid și Petrolul. Aceste ocupă locurile 3-5. Primele două clasate sunt UTA (26 puncte) și Turris Oltul (24 puncte).

UTA, aptă pentru meciul de la Mioveni

Cât privește cealaltă echipă argeșeană din play-off-ul Ligii 2, CS Mioveni, aceasta joacă, până la restanța cu Campionii FC Argeș, un meci cu liderul UTA, luni, 20 iulie, de la ora 17:30, pe teren propriu.

Pentru această întâlnire, CS Mioveni se testează astăzi dimineață, iar rezultatele le va primit, cel mai probabil, duminică.

UTA a trecut cu bine peste a șasea testare împotriva SARS-CoV-2, efectuată vineri dimineață. Seara, arădenii au primit cele 34 de rezultate, toate fiind negative, astfel că au undă verde să plece astăzi către Mioveni. Laszlo Balint va conduce un antrenament în această dimineață, iar apoi echipa va merge cu autocarul la Pitești, unde vor înopta, iar unde duminică se vor pregăti la o bază sportivă din oraș.

Și Turris Oltul a trecut cu bine peste cea mai recentă testare

Și Turris Oltul a anunțat, de asemenea, că testarea împotriva noului coronavirus efectuată în această săptămână a fost trecută cu brio. Astfel, echipa din Turnu Măgurele este aptă pentru meciul de marți, 21 iulie, de la ora 21:00, de pe teren propriu, cu Petrolul, contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului.

”Conform protocolului impus odată cu pandemia COVID-19, jucătorii și staff-ul tehnic al alb-albaștrilor au trecut printr-o nouă testare miercuri 15.07.2020. Toate rezultatele testelor au ieșit negative”, a anunțat gruparea teleromăneană.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-reprogramat-meciul-restant-arges-mioveni-sunt-cunoscute-si-datele-jocurilor-din-etapele-3-si-4-ale-play-off-ului-din-liga-2-cand-are-loc-uta-rapid-19139699

Marius ANGHEL 18 Jul. 2020, 09:28 Liga 2
Pe aceeași temă