Arădenii se strâng din nou în piață pentru a urmări un nou meci în play-off al echipei UTA. Inițial, întâlnirea cu Petrolul putea fi văzută pe ecran uriaș în două locații

Marius ANGHEL 13 Jul. 2020, 20:47 Liga 2
Arădenii se strâng din nou în piață pentru a urmări un nou meci în play-off al echipei UTA. Inițial, întâlnirea cu Petrolul putea fi văzută pe ecran uriaș în două locații

UTA are programată pentru ziua de miercuri restanța cu Petrolul (ora 18:30), din prima etapă a play-off-ului Ligii 2, amânat din cauza cazurilor de COVID-19 depistate la trupa ploieșteană. Meciul se va desfășura fără spectatori, din cauza pandemiei, însă arădenii organizează și pentru această întâlnire o acțiune în centrul orașului, unde suporterii își pot urmări pe un ecran uriaș favoriții. La fel s-a întâmplat și la jocul de pe teren propriu cu Turris Oltul Turnu Măgurele, desfășurat joia trecută și pierdut cu 4-3.

Meciul dintre UTA și Petrolul trebuia să fie urmărit, inițial, pe două ecrane uriașe în Arad

Inițial, meciul dintre UTA și Petrolul trebuia să aibă loc la data de 4 iulie, de la ora 17:00, însă mai multe cazuri de COVID-19 depistate în cadrul lotului echipei ploieștene a dus la amânarea partidei pentru ziua de 15 iulie, de la ora 18:30. Arădenii au organizat vânzare de bilete virtuale pentru această întâlnire și invitau suporterii în două locații din oraș unde puteau urmări pe un ecran uriaș meciul care avea loc pe arena Motorul. Acțiunile create în colaborare cu primăria urmau să aibă loc în Piața Avram Iancu, cât și în Parcul Regina Maria din Arad. Numai că amânarea jocului a dat peste cap și aceste planuri.

Acum, când meciul dintre UTA și Petrolul a fost reprogramat, clubul arădean și primăria s-au decis să nu mai organizeze două evenimente în aer liber unde să se adune suporterii ”Bătrânei Doamne”, ci doar unul, în Piața Avram Iancu, acolo unde au pus ecranul uriaș și la jocul cu Turris Oltul. Astfel, maximum 500 de arădeni vor putea să se strângă în piața din centrul orașului pentru a urmări împreună jocul derby din play-off.

  • Aproximativ 2700 de bilete virtuale, la prețul de 10 lei unul, a vândut UTA pentru întâlnirea cu Petrolul. Banii vor fi folosiți de club pentru a-și acoperi din cheltuieli.

Comunicatul clubului UTA privind evenimentul din Piața Avram Iancu organizat cu ocazia jocului cu Petrolul:

”Miercuri, 15 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Petrolul Ploiești.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

– Email: [email protected]

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: miercuri, 15 iulie, ora 12:00.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.

Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive! Este interzisă .introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

De asemenea, vă anunțăm că, în continuare, se pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Petrolul. Cele online rămâne disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/. Cele fizice se găsesc la sediul clubului, Calea Victoriei, nr.20, astăzi și mâine, în intervalul orar 10:00 – 18:00, și miercuri, între orele 10:00 – 14:00. Tot miercuri, de la ora 16:00, sunt puse în vânzare și în Piața Avram Iancu.”

  • În acest moment, după desfășurarea a patru meciuri din 15 în play-off-ul Ligii 2, UTA este lider, cu 25 de puncte, iar Petrolul e pe ultimul loc, 6, cu 20 de puncte.
Marius ANGHEL 13 Jul. 2020, 20:47 Liga 2
Pe aceeași temă