De la extaz la agonie! Cum au trăit fanii echipei UTA strânși în centrul orașului Arad pentru a urmări meciul cu Turris Oltul | FOTO și VIDEO

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Jul. 2020, 23:59 Actualizat: 10 Jul. 2020, 00:09 Liga 2

Arădenii iubitori de fotbal s-au strâns, joi după amiază, în număr mare în Piaţa Avram Iancu, pentru a viziona partida din play-off-ului Ligii 2 dintre UTA şi Turris Oltul Turnu Măgurele. Favoriții au produs extaz în centrul orașului încă din startul partidei care a avut loc în Aradul Nou, pe stadionul Motorul, fiindcă au marcat din minutul 3, însă, până la urmă, i-au dezamăgit pe fani. ”Bătrâna Doamnă” a pierdut cu 4-3 și începe să aibă emoții în privința promovării.

Fanii echipei UTA s-au strâns în Piața Avram Iancu din Arad pentru a urmări meciul cu Turris Oltul. Pe stadion publicul a avut interzis

În imposibilitatea de a organiza meciul cu Turris Oltul cu spectatori, fiindcă accesul publicului pe stadion, la evenimente sportive, este interzis de către autorități pentru a evita răspândirea noului coronavirus, UTA și Primăria Arad au pregătit în Piața Avram Iancu din Arad un ecran uriaș și scaune pentru fanii echipei care vor să se strângă și să urmărească împreună partida din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2.

Maximum 500 de persoane au putut asista la acest ”eveniment cultural”, iar momentele trăite în piață au fost spectaculoase. Cei prezenți în centrul Aradului au cântat şi au scandat, au făcut față cu greu căldurii, mulți dintre ei preferând să poarte mască medicală și în aer liber, iar la final au plecat dezamăgiţi spre case, după ce jucătorii lui Laszlo Balint au primit gol în minutul 89 și au pierdut meciul cu 4-3. După ce au sărit de trei ori de pe scaune la reușitele lui Romario Moise, Valentin Buhăcianu și Cristian Bustea, la final nu le-a venit să creadă că echipa favorită a pierdut, și pentru prima dată pe teren propriu în acest sezon.

Reprezentanții galeriei utiste au stat în picioare, în spate și au dat tonul scandărilor în Piața Avram Iancu din Arad

Rămâne însă senzația trăită până acum doar la meciurile naționalei la competiții continentale sau mondiale.

Suporterii vor avea o nouă ocazie să-și arate atașamentul față de UTA, să se strângă din nou, de această dată în Piața Avram Iancu, cât și în Parcul Regina Maria din Arad, pentru a urmări pe ecrane mari meciul susținut cu Petrolul, restant din etapa 1 a play-off-ului, programat pentru ziua de miercuri, 15 iulie, de la ora 18:30.

Imaginile din piața Avram Iancu din timpul meciului UTA – Turris Oltul au fost surprinse de TV Arad sau de site-uri locale:

Înainte de startul jocului, membri ai galeriei echipei UTA au fost la stadion pentru a încuraja băieții lui Laszlo Balint. Aproximativ 30 de fani și-au așteptat favoriții la intrarea pe arena Motorul și au scandat, au cântat și au aprins torțe și fumigene:

Foto și video: TV Arad, News AR.RO și ARQ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Jul. 2020, 23:59 Actualizat: 10 Jul. 2020, 00:09 Liga 2
Pe aceeași temă