UTA își scoate suporterii în piață și la meciul cu Rapid, când s-ar putea sărbători promovarea matematică în Liga 1. Echipa arădeană vrea și un stadion plin

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Jul. 2020, 16:45 Actualizat: 22 Jul. 2020, 16:52 Liga 2
UTA își scoate suporterii în piață și la meciul cu Rapid, când s-ar putea sărbători promovarea matematică în Liga 1. Echipa arădeană vrea și un stadion plin

UTA poate sărbători la finalul săptămânii promovarea matematică în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului Ligii 2, iar pentru asta are nevoie, în funcție și de rezultatul restanței de vineri dintre Campionii FC Argeș și CS Mioveni, de un egal sau de o victorie cu Rapid. Partida, capitală mai mult pentru giuleșteni, dacă vor să prindă barajul de promovare, are loc duminică, de la ora 18:30, la Arad, pe stadionul Motorul.

Și meciul echipei UTA cu Rapid poate fi urmărit pe ecran uriaș în Piața Avram Iancu din Arad

La fel ca în precedentele întâlniri avute pe teren propriu, cu Turris Oltul (scor 34), respectiv Petrolul (scor 1-1), conducătorii clubului UTA, sprijiniți de autoritățile locale, vor organiza în centrul orașului un nou eveniment la care suporterii echipei, maximum 500, se pot strânge pentru a urmări împreună jocul cu Rapid, pe un ecran uriaș.

Aradul poate reveni în Liga 1 după 12 ani, iar suporterii echipei UTA sunt pregătiți să se bucure în stradă.

În acest sens, UTA a și făcut anunțul oficial pe site-ul său privind organizarea evenimentului din Piața Avram Iancu:

”Duminică, 26 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Rapid București.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere. Înscrierea se desfășoară joi (23 iulie), vineri (24 iulie) și sâmbătă (25 iulie) între orele 10:00 – 18:00.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

– Email: [email protected]

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.

Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive și muzică! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

De asemenea, vă anunțăm că, în continuare, se pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Rapid. Cele online rămân disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/. Cele fizice se găsesc la sediul clubului, Calea Victoriei, nr.20, joi și vineri, în intervalul orar 10:00 – 15:00, și sâmbătă, între orele 10:00 – 14:00. Duminică, de la ora 17:00, sunt puse în vânzare și în Piața Avram Iancu.”

Arădenii vor stadionul ”plin” și la meciul cu Rapid

Totodată, UTA a anunțat punerea în vânzare a ultimului set de vilete virtuale din acest play-off. Un astfel de bilet costă 10 lei, iar banii vor ajuta clubul pentru a-și achita din chetuieli. ”Bătrâna Doamnă” vrea un stadion ”plin” și la meciul cu Rapid, așa cum s-a întâmplat la cel cu Petrolul.

”La meciul cu Petrolul, stadionul Motorul a fost aproape ”plin”, din punct de vedere al biletelor virtuale vândute. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și vă chemăm alături de UTA pentru meciul cu Rapid, când dorința echipei e să știe că ar avea stadionul umplut la capacitate maximă!

Clubul anunță că s-au pus în vânzare online bilete virtuale pentru meciul UTA – Rapid, programat duminică, 26 iulie, de la ora 18:15. Biletele pot fi cumpărate accesând următoarea adresă: https://uta.iabilet.ro/

Biletele sunt disponibile și fizic, la sediul clubului, începând de astăzi și până vineri între orele 10:00 – 15:00, și sâmbătă, de la 10:00 la 14:00. De asemenea, se găsesc și la parteneri din toată țara – Flanco, Rompetrol, Muzica Store, IQ Box sau Perfect Tour.

Prețul unui bilet este 10 lei”, a anunțat UTA.

  • UTA e lider în play-off cu 29 de puncte, fiindc urmată de Turris Oltul (25 puncte), Campionii FC Argeș (23 puncte, un meci în minus), Petrolul (22 puncte), Rapid (21 puncte) și CS Mioveni (21 puncte, un meci în minus).
Autor: Marius ANGHEL Publicat: 22 Jul. 2020, 16:45 Actualizat: 22 Jul. 2020, 16:52 Liga 2
Pe aceeași temă