UTA își scoate fanii în oraș și la meciul cu Turris Oltul. Biletele virtuale pentru jocul cu Petrolul se vând în continuare

Marius ANGHEL 06 Jul. 2020, 11:23 Liga 2
UTA își scoate fanii în oraș și la meciul cu Turris Oltul. Biletele virtuale pentru jocul cu Petrolul se vând în continuare

UTA a ratat prima întâlnire din play-off, cu Petrolul, care trebuia să se joace sâmbăta trecută, la Arad, fiindcă echipa ploieșteană a fost descoperită cu cazuri de COVID-19 la ultima testare înainte de debutul în meciurile oficiale. ”Bătrâna Doamnă” își concentează acum atenția către jocul din etapa a 2-a a acestui turneu, pe care îl are programat tot acasă, joi, de această dată cu Turris Oltul Turnu Măgurele, adversară care vinerea trecută a remizat pe teren propriu cu Campionii FC Argeș, scor 0-0, chiar dacă a jucat o repriză în superioritate numerică.

Într-un comunicat oficial, UTA anunță că biletele virtuale pentru meciul cu Petrolul, scoase la vânzare ”pentru a întări legătura dintre suporteri și echipă”, se vor vinde în continuare până când jocul se va desfășura, dar și că suporterii pot cumpăra tichete virtuale pentru partida cu Turris Oltul.

Totodată, pentru jocul cu teleormănenii, UTA și autoritățile locale organizează un eveniment în oraș pentru ca suporterii să poată urmări meciul din fața unui ecran uriaș. De această dată, va avea loc într-o singură locație, în Piața Avram Iancu, după ce pentru întâlnirea cu Petrolul erau pregătiți pentru două locații.

Din cauza pandemiei, spectatorii nu au voie pe stadioanele de fotbal în această perioadă, cel puțin în acest sezon competițional.

  • Meciul UTA Arad – Turris Oltul Turnu Măgurele dă start etapei a 2-a a play-off-ului Ligii 2. Acesta este programat pentru ziua de joi, 9 iulie, de la ora 17:30, pe arena Motorul din Aradul Nou.

Iată comunicatul clubului UTA:

”* Vă anunțăm că vânzarea biletelor virtuale (online și fizice) pentru meciul UTA – Petrolul Ploiești continuă până la data în care Federația Română de Fotbal va reprograma întâlnirea.

* Luni, 6 iulie, începând cu ora 10:00, suporterii pot cumpăra bilete virtuale pentru meciul UTA – Turris Oltul Turnu Măgurele. Cele online vor fi disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/, iar cele fizice, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr.20, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Vânzarea la club continuă marți și miercuri, între aceleași ore, joi îi așteptăm pe susținătorii UTA-ei între 10:00 și 14:00.

* Joi, 9 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere. Marți, doar pentru fanii abonați, iar miercuri și joi, pentru suporterii care nu posedă abonament.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

– Email: [email protected]

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: joi, 9 iulie, ora 12:00.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă.

Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Programul zilei începe la ora 16:00, cu proiecția filmului aniversar UTA 70 de ani! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

* Procedura de organizare a vizionării pentru meciul UTA – Petrolul va fi repetată după ce FRF va comunica data disputării. Înscrierile făcute pentru meciul UTA – Petrolul nu sunt valabile și la meciul UTA – Turris.”

  • Vă reamintim că UTA a pierdut procesul la TAS pe care i-l intentase Federației Române de Fotbal pentru a-și recâștiga punctele înjumătățite odată cu intrarea în play-off-ul de promovare, astfel că rămâne cu 25 de puncte în clasament. Turris Oltul are 21 de puncte, însă și un meci în plus disputat.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-a-pierdut-procesul-cu-frf-la-tas-tribunalul-din-elvetia-a-validat-decizia-forului-condus-de-razvan-burleanu-de-injumatatire-a-punctelor-in-play-off-ul-de-promovare-din-liga-2-19137721

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laszlo-balint-vede-un-precedent-periculos-dupa-ce-tas-i-a-dat-dreptate-federatiei-in-procesul-cu-uta-mergem-inainte-cu-pieptul-in-fata-si-fruntea-ridicata-sarbato-19137738

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-avocatilor-care-au-reprezentat-uta-in-afacerea-pierduta-la-tas-impotriva-frf-a-fost-o-onoare-pentru-noi-regretam-faptul-ca-nu-am-reusit-mai-mult-acum-19137792

Marius ANGHEL 06 Jul. 2020, 11:23 Liga 2
Pe aceeași temă