UTA pune la vânzare bilete virtuale pentru meciul cu Petrolul. Meszar: ”Conducerea clubului s-a gândit să creeze o punte între jucători și fani.” Când ar putea să se dispute jocul de pe arena Motorul

Liga2.ro 24 Jun. 2020, 15:18 Liga 2
UTA pune la vânzare bilete virtuale pentru meciul cu Petrolul. Meszar: ”Conducerea clubului s-a gândit să creeze o punte între jucători și fani.” Când ar putea să se dispute jocul de pe arena Motorul

În condițiile în care numărul infectărilor cu coronavirus a crescut din nou în țară, este tot mai clar faptul că porțile stadioanelor vor rămâne închise pentru spectatori în perioada ce urmează. Totuși, clubul UTA va crea o arenă virtuală, fără limită de locuri, pe care poate intra oricine, indiferent de unde se află fizic.

În acest sens, „oficialii” grupării fanion a Aradului sunt pe cale să încheie un parteneriat cu o firmă ce se va ocupa punerea în vânzare a biletelor virtuale. Cel mai probabil, un loc la meciul cu Petrolul, primul din cadrul play-offului ligii secunde pentru „Bătrâna Doamnă”, va putea fi achiziționat începând de luni sau marți. În funcție de ziua în care se bate în cuie data și ora exactă a disputei cu „găzarii”.

Neoficial, meciul UTA – Petrolul e programat pentru ziua de sâmbătă, 4 iulie, de la ora 17:00.

Alexandru Meszar: ”Regretăm enorm faptul că suporterii noștri nu vor putea fi fizic lângă de echipă”

„În primul rând, regretăm enorm faptul că suporterii noștri nu vor putea fi fizic lângă de echipă. Cu ei alături, am fost mereu mai puternici, chiar imbatabili pe teren propriu în acest sezon. Date fiind condițiile și măsurile luate de autorități, conducerea clubului UTA s-a gândit să creeze, totuși, o punte între jucători și fani, prin emiterea de bilete virtuale. Sigur, e important și aspectul financiar, dar și mai important este faptul că băieții vor știi câți oameni vor fi cu sufletul alături de ei, mai ales că aceste tichete se pot achiziționa din orice colț al țării sau al globului. Prețul unitar este de 10 lei, biletele vor fi fiscalizate, iar în zilele ce urmează vom oferi toate detaliile privind achiziționarea lor”, a declarat, pentru Sport Arad, Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA.

Așadar, sunt șanse mari să asistăm la un record de încasări pentru un meci pe teren propriu al echipei UTA în acest sezon, cu atât mai mult cu cât nu există limită de locuri, iar o persoană poate achiziționa câte bilete își dorește ea.

În perioada imediat următoare după suspendarea campionatului, cluburi precum Petrolul, Rapid, ASU Poli sau ”U” Cluj, care au promovat meciuri virtuale de fotbal, au solicitat suporterilor lor să cumpere bilete virtuale la aceste jocuri, iar banii strânși au fost donați pentru ajutorarea spitalelor în perioada de început a pandemiei COVID-19.

Altfel, Rapid a anunțat că joacă meciul din deplasare cu CS Mioveni, din prima etapă a play-off-ului Ligii 2, la data de 7 iulie, într-o zi de marți, de la ora 20:00.

Sursa: Sport Arad

Liga2.ro 24 Jun. 2020, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă