FC Brașov, egală cu o echipă daneză din partea inferioară a ligii secunde. Tudor Cociș a marcat pe final de joc

Adi MARICA 05 Feb. 2023, 22:41 Liga 2
FC Brașov, egală cu o echipă daneză din partea inferioară a ligii secunde. Tudor Cociș a marcat pe final de joc

În al doilea amical din stagiul de pregătire din Antalya, FC Brașov a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat duminică, 5 februarie, cu danezii de la BK Fremad Amager, locul 9 din 12 în liga secundă.

FC Brașov, egală cu BK Fremad Amager

Adversarii românilor au intrat în avantaj la pauză, cu un golul marcat în minutul 37 după un contraatac. În partea secundă, disputată pe ploaie, FC Brașov a reușit egalarea, în minutul 77, prin golul marcat cu capul de Tudor Cociș, după o centrare a lui Vasile Constantin.

”Un meci bun, cu ritm, contra unei echipe daneze foarte bine pregătită, agresivă și care a jucat cu multă determinare. Sunt mulțumit de joc și de faptul că toți jucătorii au fost combațivi. Una peste alta, un amical util cu un ritm de joc peste nivelul Ligii a 2-a din România”, a spus Dan Alexa, antrenorul echipei brașovene.

FC Brașov: Șt. Dobre (Ureche 30) – M. Burlacu, Marc, Diallo – Sg. Pîrvulescu, Saim Tudor, R. Lazăr, Diogo Izata, Dumbravă – Lambrinoc, Angelov. În partea secundă au jucat: Ureche (D. Mutu 60) – Sorsa, Fustar, Vasu – Lascu, Rob. Boboc, Vas. Constantin, Spătaru, Tud. Oltean – Kirilenko (Mitrov 75), Blănaru (Cociș 75).

Nu au jucat Florică și Pășcăluță.

Tuzla City, penultimul adversar din amicalele din Turcia ale echipei lui Dan Alexa

Următorul amical al brașovenilor în Antalya este programat marti, 7 februarie, cu Tuzla City (Bosnia-Herțegovina). Ultimul test din Antalya pentru elevii lui Dan Alexa este cel cu Dinamp Kiev U21 (Ucraina / 9 februarie).

În cadrul stagiului din Turcia, FC Brașov a câștigat amicalul cu Șahtior Karagandy (prima ligă din Kazahstan), scor 2-0, și a terminat la egalitate, scor 1-1, cu danezii de la BK Fremad Amager (liga secundă).

În țară, în prima parte a pregătirii, FC Brașov s-a impus cu 2-1 în amicalul cu Sepsi OSK 2 (Liga 3).

Concluziile lui Dan Alexa după FC Brașov – BK Fremad Amager 1-1:

https://www.youtube.com/watch?v=WkfvseQ3Gts

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-s-a-jucat-cu-ocaziile-si-a-pierdut-si-cu-danezii-de-la-nykobing-alex-pop-a-ratat-inclusiv-un-penalty-19259593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-multumit-dupa-victoria-brasovului-cu-sahtior-karagandy-am-aratat-bine-imi-pare-rau-pentru-saim-tudor-19259458

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-victorie-in-primul-meci-din-antalya-dubla-lui-diogo-izata-a-decisiv-meciul-cu-sahtior-karagandy-echipa-care-in-2021-elimina-fcsb-din-conference-league-19259420

Adi MARICA 05 Feb. 2023, 22:41 Liga 2
Pe aceeași temă