Amical cu Sepsi OSK a picat! Petrolul și-a modificat tot programul meciurilor test din cantonament

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 19:19 Liga 2

Jucătorii Petrolului au parte de o schimbare de program în cantonamentul de la Săcele și Tărlungeni, acolo de unde se pregătesc de duminică, 17 ianuarie. Amicalul cu prim-divizionara Sepsi OSK, stabilit pentru ziua de miercuri, a fost anulat.

Această modificare a dat peste cap tot programul planificat inițial de Viorel Moldovan și stafful său.

A picat amicalul cu Sepsi OSK și se joacă mai nou cu SC Popești Leordeni. Partida cu Dunărea a fost mutat mai devreme

Petrolul și-a găsit alt adversar pe care să-l întâlnească într-un meci amical, pe echipa de Liga 3 SC Popești Leordeni, dar cu care va juca joi, 21 ianuarie, nu miercuri, când trebuia să dispute partida cu formația din Sfântu Gheorghe.

Testul cu Dunărea Călărași va avea loc mai devreme, la data de 22 ianuarie, nu 28 ianuarie, cum anunțaseră ambele cluburi. În schimb, partida cu AFC Odorheiu Secuiesc a rămas pentru 23 ianuarie, iar Petrolul anunță că vrea să mai joace amicale și caută adversari și pentru ultimele zile pe care pe petrece în acest stagiu montan.

Comunicatul clubului din Ploiești:

”Aflați, de duminică, în cantonament la Săcele, petroliștii au avut un program intens la începutul acestei săptămâni, cu câte două antrenamente zilnice, efectuate pe terenul bazei sportive de la Tărlungeni.

Mâine, „lupii” ar fi trebuit să susțină și prima verificare din cadrul acestui stagiu, împotriva formației de prim eșalon Sepsi OSK Sf. Gheorghe, dar programul jocurilor amicale a suferit o modificare de ultimă oră, testul cu echipa lui Leo Grozavu fiind anulat.

În schimb, petroliștii vor disputa, în această săptămână, trei jocuri în zile consecutive: joi (21 ianuarie) cu CS Popești Leordeni (Liga 3), vineri (22 ianuarie) cu Dunărea Călărași și sâmbătă (23 ianuarie) cu AFC Odorheiu Secuiesc. Meciul cu Dunărea era stabilit, inițial, pentru data de 28 ianuarie, dar a fost reprogramat pentru vineri, în condițiile în care călărășenii și-au modificat, între timp, programul de cantonament.

Cum petroliștii vor rămâne la Săcele până pe 30 ianuarie, se caută variante pentru perfectarea unor jocuri amicale și pe parcursul săptămânii viitoare.”

Sâmbăta trecută, în primul amical disputat în 2021, Petrolul a învins cu 7-0 echipa de Liga 3 CSO Plopeni (locul 4 în Seria 5).

https://www.youtube.com/watch?v=Oexnv16C-Uw&fbclid=IwAR05JcXSo3IsBMaNwfyYcU-Ysagn1LaHw8eMI6KlkDEP5pNxNR_AdwUsUd4

Foto și video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-inceput-cantonamentul-de-la-tarlungeni-cu-27-de-fotbalisti-ultimul-jucator-la-care-s-a-renuntat-si-cei-trei-accidentati-ramasi-la-ploiesti-19165258

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-inceput-ca-din-tun-anul-a-facut-instructie-cu-metalul-plopeni-in-primul-amical-al-perioadei-de-pregatire-19165100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/date-istorice-legate-de-participantele-esalonului-secund-csm-resita-e-cea-mai-familiarizata-cu-liga-2-u-cluj-farul-si-petrolul-sunt-in-top-la-sezoane-si-puncte-acumulate-19165084

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 19:19 Liga 2
Pe aceeași temă