Alte plecări de la Ripensia, de data aceasta de la academia de juniori. Antrenorul adus să formeze viitoarele transferuri părăsește corabia

Anda DELIU 29 Aug. 2022, 15:47 Liga 2
Alte plecări de la Ripensia, de data aceasta de la academia de juniori. Antrenorul adus să formeze viitoarele transferuri părăsește corabia

Ripensia se remarcă în ultima perioadă mai mult prin despărțiri decât prin oameni noi aduși la club, fie că vorbim de jucători, fie de persoane cu alt rol.

Astăzi, 29 august, bănățenii au anunțat plecarea principalului antrenor din academie, Cristian Petcu, dar și a secundului său, Ionuț Vucea, care în urmă cu câteva sezoane juca la Poli.

Motivele noilor plecări de la Ripensia, neprecizate

Ripensia nu spune de ce pleacă cei doi.

Petcu era antrenor principal la echipa U18, care a pierdut duminică acasă cu scorul de 2-3 cu Universitatea Craiova. Vucea era ”secundul” lui.

”Mulțumim, Cristian Petcu! Mulțumim, Ionuț Vucea! Tehnicienii Cristian Petcu și Ionuț Vucea au încheiat, de comun acord, colaborarea cu clubul nostru. Le mulțumim, pe această cale, pentru munca depusă la Ripensia și pentru contribuția incontestabilă adusă la dezvoltarea Academiei noastre. Mult succes în continuare!”, a transmis Ripensia, fără a spune alte motive.

Și Iosif Rotariu a plecat de la Ripensia

Formator al multor generații de fotbaliștii la Liceul cu Program Sportiv Banatul, Cristian Petcu, a fost adus la Ripensia de câteva sezoane, iar patronul-președinte Dumitru Mihu se baza mult pe sfaturile sale.

De altfel, patronul asculta foarte mult și de Iosif Rotariu, cel care devenise consilierul lui.

La finalul sezonului trecut, Rotariu și Ripensia s-au despărțit, iar acum, iată, a plecat și Petcu. Ulterior, Iosif Rotariu primea distincția de cetățean de onoare al Municipiului Timișoara.

În ceea ce privește jucătorii, de la Ripensia au fost șapte plecări, ultimul chiar săptămâna trecută, Zoran Mitrov la FC Brașov, și, până acum, s-au realizat doar trei transferuri pentru acest sezon de Liga 2.

  • Ripensia nu stă deloc bine în Liga 2 după primele patru etapă. Cu un punct acumulat și golaveraj 2-5, echipa timișoreană ocupă locul 19 din 20, fiind la egalitate cu ultima clasată Metaloglobus, dar având un golaveraj mai bun.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-pierdut-si-cu-fc-brasov-si-mentine-inceputul-dezastruos-de-sezon-cu-preparatorul-sportiv-in-rol-de-antrenor-iulian-muntean-da-vina-pe-greseli-si-tineretea-lotului-19242762

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zoran-mitrov-a-plecat-de-la-ripensia-la-fc-brasov-iulian-muntean-nu-prea-incantat-de-decizia-patronului-as-fi-vrut-sa-ramana-ca-sa-putem-sa-construim-ceva-19242448

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iosif-rotariu-a-devenit-cetatean-de-onoare-al-timisoarei-cred-ca-si-timisoara-m-a-adoptat-pe-mine-ce-spune-fostul-international-despre-situatia-actuala-a-fotbalului-din-capitala-ba-19239248

Anda DELIU 29 Aug. 2022, 15:47 Liga 2
Pe aceeași temă