Zoran Mitrov a plecat de la Ripensia la FC Brașov. Iulian Muntean, nu prea încântat de decizia patronului: ”Aș fi vrut să rămână ca să putem să construim ceva”

Anda DELIU 25 Aug. 2022, 18:40 Liga 2
Zoran Mitrov a plecat de la Ripensia la FC Brașov. Iulian Muntean, nu prea încântat de decizia patronului: ”Aș fi vrut să rămână ca să putem să construim ceva”

Ripensia a mai bifat o plecare și nu una oarecare, ci una chiar în ”tabăra” adversarului de sâmbătă: FC Brașov. De altfel, clubul timișorean renunță din nou la un jucător tânăr de perspectivă, deși susține că vrea să vândă. Însă pe Zoran Mitrov îl cedează gratis.

A șaptea despărțire de Ripensia în această vară

Vara aceasta, de la Ripensia au mai plecat Ionuț Rus, Valerii Macrițchii, Radu Rogac, Claudiu Matiș, Denis Golda și Ion Vasluian, ultimul lăsat liber de contract, deși, ca Mitrov, este un tânăr de perspectivă.

”Număr 10” de meserie, ca post de bază, Zoran Mitrov are 20 de ani și a mai trecut în cariera sa pe la UTA și Sassuolo (Italia). Jucătorul format de LPS Banatul a fost lăsat să plece la Brașov, deși Ripensia are un lot foarte redus numeric.

”Mijlocașul Zoran Mitrov și-a încheiat activitatea la clubul nostru, după ce a semnat cu Ripensia în iulie 2021. Jucătorul de 20 de ani a evoluat în 23 de meciuri oficiale în tricoul roș-galben, marcând de două ori. Mitrov își va continua cariera la FC Brașov. Îi mulțumim pentru perioada petrecută la Ripensia și îi urăm mult success în viitorul parcurs profesional”, a transmis clubul.

  • În actualul sezon, Mitrov are două prezențe în trei meciuri și 134 de minute pe teren. Campionatul trecut a prins 21 de jocuri (1259 minute), dintre care 14 ca titular, pentru Ripensia și a marcat de două ori.

Iulian Muntean spune că nu ar fi fost de acord cu plecarea lui Zoran Mitrov!

Iulian Muntean, cel care e, de fapt, antrenorul principal al echipei, a spus destul de clar că nu este de acord cu plecarea jucătorului, de unde reiese că patronul Dumitru Mihu a luat decizia despărțirii de Zoran Mitrov.

”Este o pierdere. Orice jucător în momentul de față este o pierdere. Dar cu ce avem încercăm să strângem rândurile, să fim 100 la sută focusați pentru joc. A fost o discuție la nivel de conducere. A luat conducerea decizia. N-am fost de-a acord 100 la sută să plece. Aș fi vrut să rămână ca să putem să construim ceva. Chiar vorbisem cu el în ultimele două-trei săptămâni. Încercam în fiecare săptămână să-l mobilizăm ca să scoată maximum. Toată lumea vede că are niște calități foarte bune. A fost poate unul dintre cele mai bune meciuri ale lui din ultimul timp. Dar trebuie să crească, să arate un pic mai multă maturitate. Posibil să reușească la Brașov”, a spus Muntean.

În meciul cu FC Brașov, de sâmbătă, Mitrov nu va apărea însă ca adversar contra fostei sale echipe. ”Cred că nu are drept de joc. Așa am înțeles, că nu va juca meciul cu noi. Probabil din următoarea etapă. Sper să aibă mai multe șanse acolo, să ajungă unde vrea să ajungă”, a mai adăugat Iulian Muntean.

FC Brașov și Ripensia joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului din Brașov, în etapa a 4-a a Ligii 2.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Anda DELIU 25 Aug. 2022, 18:40 Liga 2
Pe aceeași temă