Experiență nouă în fotbalul românesc pentru Alexandru Negrean. Cu cine a semnat mijlocașul după ce a reziliat cu FC Brașov

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2023, 15:32 Liga 2
Experiență nouă în fotbalul românesc pentru Alexandru Negrean. Cu cine a semnat mijlocașul după ce a reziliat cu FC Brașov

Alexandru Negrean și-a găsit echipă în această pauză de iarnă, după ce s-a despărțit de FC Brașov. Mijlocașul de 21 de ani, născut la Cluj Napoca, a ajuns în Seria 10 din Liga 3, fiind prezentat de SCM Zalău, ocupanta locului 4.

Alexandru Negrean a semnat cu SCM Zalău după ce a reziliat cu FC Brașov

Dacă sezonul trecut Negrean a fost jucător important la gruparea din Brașov, în această ediție a Ligii 2 mijlocașul a fost mai mult rezervă, intrând apoi pe lista neagră a conducerii. Era o chestiune de timp rezilierea, care s-a și produs în cele din urmă.

Alexandru Negrean a bifat minutele de prelungiri în prima etapă a campionatului, în partida cu CS Comunal Șelimbăr, scor 0-1, și a fost titular într-un singur meci, în etapa a 8-a a sezonului regular din Liga 2, cu CSM Slatina, scor 0-0, când a fost înlocuit în minutul 65.

Alexandru Negrean, noul jucător al SCM Zalău, a jucat puțin în acest sezon

În total, Negrean a jucat circa 70 de minute în campionat și nu a înscris niciun gol în actuala stagiune. Asta după ce în ediția trecută a avut 25 de apariții (1.222 minute) și a înscris de trei ori.

Acum, fotbalistul de 21 de ani a ajuns în Seria 10 din Liga 3, fiind prezentat de SCM Zalău, care încă mai are șanse teoretice la promovarea în Liga 2, însă deocamdată nu are asigurată matematic nici prezența în play-off-ul campionatului.

La nivel de profesioniști, Negrean a mai prins meciuri pentru Universitatea Cluj și Viitorul Pandurii.

Bine ai venit, Alexandru Negrean!

Echipa noastră a ajuns la un acord cu Alexandru Negrean, un mijlocaș central de 21 de ani ce a evoluat în turul campionatului în Liga a II-a pentru FC Brașov SR.

Jucătorul originar din Cluj Napoca a mai evoluat si la echipele Viitorul Constanța, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj și Farul Constanța.

Îi urăm „Bun venit” la Zalău jucătorului și îi dorim mult succes în tricoul echipei noastre”, a anunțat SCM Zalău pe Facebook.

SCM Zalău l-a adus și pe Andrei Bobaru

În același timp, SCM Zalău l-a legitimat și pe fundașul central Andrei Bobaru, în vârstă de 22 de ani, ultima dată la Metalul Buzău. În trecut, el a mai evoluat pentru Unirea Constanța și Aerostar Bacău.

Anterior celor două veniri, SCM Zalău l-a mai adus doar pe Ionuţ Paşcu (25 de ani), nimeni altul decât căpitanul echipei Sportul Șimleu Silvaniei în prima parte a sezonului de Liga 3.

SCM Zalău s-a despărțit și de cinci jucători până acum. După ce a reziliat cu mijlocașul Mihai Onicaș (32 de ani), a renunțat și la portarul Marius Aldescu (19 ani), mijlocașul Liviu Mihai (34 de ani), mijlocașul Amir Jorza (24 de ani) și fundașul Cătălin Ion (24 de ani).

SCM Zalău a reluat pregătirile

Antrenorul Cristian Lupuț a reluat pregătirile cu SCM Zalău, marți, 17 ianuarie. La prima ședință au fost prezenți 24 de jucători, după cum a anunțat clubul din Liga 3 pe pagina de Facebook.


SCM Zalău, o echipă cu pretenții în Liga 3, cu susținere destul de importantă din partea autorităților locale, ar putea să nu conteze nici în acest sezon în play-off, în Seria 10, unde ocupă locul 4, cu 24 de puncte, la opt puncte de locurile 1 și 2, Gloria Bistrița și CSM Satu Mare.

Foto: Alex Nicodim (Mediafax Foto) și SCM Zalău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rapid-brodoc-schimbari-majore-de-lot-19258203

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-are-un-nou-antrenor-19258157

https://liga2.prosport.ro/liga-3/lovitura-carierei-pentru-un-jucator-din-liga-3-a-semnat-cu-un-club-din-prima-liga-antrenorul-se-mandreste-dar-si-plange-dupa-fostul-elev-19258145

https://liga2.prosport.ro/liga-3/atacant-fost-la-corvinul-merge-la-ripensia-a-mai-evoluat-in-liga-2-la-selimbar-m-am-cam-saturat-de-liga-3-si-trebuie-sa-demonstrez-ca-pot-evolua-la-acest-nivel-19258126

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ioan-hora-a-ajuns-in-liga-3-19258097

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2023, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă