Mihai Onicaș a schimbat echipa, dar continuă în Liga 3. Fostul mijlocaș al FCSB-ului, tot în lupta pentru play-off

Răzvan STÎNGĂ 15 Dec. 2022, 15:05 Liga 3
Mihai Onicaș a schimbat echipa, dar continuă în Liga 3. Fostul mijlocaș al FCSB-ului, tot în lupta pentru play-off

Mihai Onicaș, ajuns la 32 de ani, fost fotbalist la FCSB, Universitatea Cluj sau Viitorul Constanța, a semnat un nou contract.

Mijlocașul născut la Cluj s-a înțeles cu o altă formație din Liga 3, Minerul Ocna Dej, după ce a părăsit SCM Zalău din cauza unor neînțelegeri.

Mihai Onicaș a schimbat echipa, dar rămâne în Seria 10 din Liga 3. Mijlocașul a semnat cu Minerul Ocna Dej

Înainte de finalul meciurilor din Liga 3 a plecat Mihai Onicaș de la SCM Zalău, dar va continua în Seria 10, cele două echipe fiind adversare la nivelul eșalonului al treilea. Culmea, ruptura dintre Onicaș și SCM Zalău s-a produs chiar înaintea partidei directe dintre formația din Zalău și noua echipă a mijlocașului, care a avut loc în etapa a 13-a, la 19 noiembrie, iar scorul a fost 3-1 pentru dejeni.

Conform informațiilor apărute în momentul rezilierii contractului dintre SCM Zalău și Mihai Onicaș, potrivit Sportul Sălăjean, ele nu aveau la bază acordul cu Minerul Ocna Dej, ci anumite disensiuni și rezultatele nu foarte bune pe care le-a înregistrat trupa pregătită de Cristian Lupuț.

Dragi suporteri, suntem bucuroși să vă anunțăm o achiziție importantă reușită de echipa noastră.

Mihai are 32 ani și s-a născut în Cluj-Napoca, în cariera sa a evoluat la echipe de tradiție din România, Steaua București, Politehnica Iași, Unirea Urziceni, Viitorul Constanța, Olimpia Satu Mare, Universitatea Cluj, Unirea Dej si ultima data la SCM Zalău.

Mihai Onicaș a semnat un contract valabil pana la data de 15.06.2024 cu echipa noastră.

Ne dorim ca prin evoluțiile sale să devină o piesă importantă și să-și aducă contribuția la îndeplinirea obiectivului !

Bun venit în familia “Minerilor” ! Vă așteptăm pe stadion pentru a vă susține echipa!!”, a precizat Minerul Ocna Dej pe pagina de Facebook.

Mihai Onicaș, fost fotbalist la FCSB, ”U” Cluj sau Unirea Urziceni

Mihai Onicaș a început fotbalul la ”U” Cluj și în cariera sa a mai evoluat pentru Mureșul Deva, FCSB 2, FCSB, CSMS Iași, FCM Târgu Mureș, Unirea Urziceni, Viitorul, ASA Târgu Mureș, Olimpia Satu Mare, Speranța Nisporeni (Republica Moldova), Sticla Arieșul Turda și Unirea Dej. A avut prezența la naționalele U17, U19, U21 și U23 ale României.

Contractul cu SCM Zalău fusese semnat în urmă cu doi ani și jumătate, în vara lui 2020.

Minerul Ocna Dej a și renunțat la doi jucători, la Sergiu Negruț și Ionuț Rus

Minerul Ocna Dej, formație antrenată de Tiberiu Bălan, a și renunțat la doi jucători până acum, după cum a anunțat pe site-urile de socializare. A reziliat acordurile cu Sergiu Negruț (29 de ani, ex CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau Unirea Alba Iulia) și Ionuț Rus (21 de ani).

Minerul Ocna Dej termină anul pe locul 5 în Seria 10 din Liga 3, cu 20 de puncte, la egalitate chiar cu SCM Zalău, locul 4. Așadar, în ultimele runde rămase de jucat din sezonul regular, fosta echipă și noua formație a lui Mihai Onicaș vor lupta pentru calificarea în play-off, unde vor merge primele patru clasate.

Foto: SCM Zalău și Minerul Ocna Dej

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-bistrita-nasaud-incepe-in-forta-campania-de-achizitii-de-iarna-a-semnat-cu-jucatori-plecati-de-la-steaua-ripensia-concordia-si-unirea-dej-19256521

https://liga2.prosport.ro/liga-3/o-noua-amanare-pentru-finalizarea-bazei-sportive-de-la-zarnesti-cand-ar-trebui-sa-fie-gata-in-acest-moment-este-peste-80-la-suta-gata-19256468

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-deva-incheie-anul-cu-o-prima-achizitie-golgheterul-jiului-petrosani-trupa-lui-stefan-nanu-nu-suferea-deloc-in-atac-fiindca-are-cele-mai-multe-goluri-inscrise-din-toata-liga-3-19256429

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-plecari-numeroase-19256430

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-ramas-fara-presedinte-19256399

Răzvan STÎNGĂ 15 Dec. 2022, 15:05 Liga 3
Pe aceeași temă