Alexa versus Pelici în duelul final pentru situația promovărilor. ”Chirurgul”, înainte de ASU Poli – CS Mioveni: ”Întâlnim singura echipă care ne-a surclasat în acest play-off”

Anda DELIU 16 May. 2021, 15:10 Liga 2
Alexa versus Pelici în duelul final pentru situația promovărilor. ”Chirurgul”, înainte de ASU Poli - CS Mioveni: ”Întâlnim singura echipă care ne-a surclasat în acest play-off”

ASU Poli primește vizita celor de la CS Mioveni în penultima etapă de play-off de Liga 2. În tur a fost un 4-0 și o demisie retrasă a lui Dan Alexa, iar acum, echipa timișoreană trebuie să câștige pentru a mai spera la barajul de accedere în Liga 1. Miză mare au și cei de la Mioveni, care mai pot spera la locul 2 de promovare directă.

Din nou, Dan Alexa a cerut echipei să joace dezinvolt. ”Avem doar varianta victoriei. Întâlnim singura echipă care ne-a surclasat în acest play-off. O echipă care ne-a fost superioară în meciul tur. Antrenată de un antrenor pe care îl apreciez foarte mult, Pelici. O echipă care are șanse încă la loc promovabil. Suntem obligați să câștigăm. Îmi doresc să păstrăm evoluțile bune din ultimele trei jocuri. Pentru că am avut evoluții bune chiar și împotriva Rapidului. Sper ca jucătorii mei să nu aibă presiune, să joace dezinvolt și să aibă încredere că dacă vom obține cele 3 puncte avem încă șanse la baraj”, a spus Alexa.

Pelici, o ”nucă tare” din punctul de vedere al lui Alexa

La acest meci, Bocșan va fi suspendat și rămâne de văzut dacă Ioan Mera, ținut pe bancă în ultimele meciuri, va fi titular sau Coadă va fi reprofilat. De asemenea, sunt tot accidentați Cioinac și Hindrich.

Alexa știe că meciul va fi foarte greu, datorită meticulozității și a experienței lui Pelici. ”Foarte greu, pentru că este un antrenor care studiază foarte bine adversarul. Îți dă foarte puține șanse. Este un antrenor care e foarte preocupat de fotbal iar rezultatele Mioveniului nu sunt întâmplătoare”, a punctat Alexa.

Meciul dintre ASU Poli și CS Mioveni are loc luni, 17 mai, de la ora 18:30, la Timișoara, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 2, penultima. Bănățenii sunt pe locul 5, cu 39 de puncte, iar argeșenii ocupă poziția a 3-a, cu 44 de puncte.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 16 May. 2021, 15:10 Liga 2
Pe aceeași temă