Alarmă în Crâng, jucătorii Gloriei și antrenorul vor să intre în grevă. Viorel Ion: „Chiar și eu mi-am pierdut răbdarea”

Adrian Soare, Marius ANGHEL 31 Oct. 2014, 11:19 Liga 2
Alarmă în Crâng, jucătorii Gloriei și antrenorul vor să intre în grevă.** Viorel Ion:

Cum prin visteria clubului bate vântul, în timp ce datoriile cresc de la o zi la alta, iar jucătorii sunt neplătiți de mai multe luni, Gloria Buzău se află într-o situație disperată. Elevii lui Viorel Ion par să fi ajuns la capătul răbdării și, dacă în cel mai scurt timp nu își primesc măcar un salariu, sunt hotărâți să intre în grevă. Mai precis, jucătorii echipei din Crâng vor refuza să facă deplasarea la Bacău pentru partida din cadrul primei runde a returului, de peste o săptămână, conform celor declarate de antrenorul Viorel Ion. Mulți dintre ei chiar au anunțat că sunt deciși să părăsească gruparea buzoiană, portarul Gherasim fiind primul care și-a reziliat deja contractul.

,,Situația este una cât se poate de critică din punct de vedere financiar și chiar și eu mi-am pierdut răbdarea. Jucătorii au ajuns să pună mână de la mână pentru a-și cumpăra o cafea cât mai ieftină, de 1 sau 1,5 lei, și nu le mai aminte de fotbal, mai ales că au și ei familie. Nu am ce să le mai zic, cum să-i mai motivez. Pe mulți dintre ei i-am împrumutat eu personal, bani dați fără știrea soției și pe care știu că nu-i voi mai recupera, însă nici eu nu am de unde să mai aduc”, a precizat tehnicianul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

Acesta nu a ascuns faptul că, dacă nu se va rezolva problema financiară, se gândește și el să plece, având în vedere că nu și-a mai primit drepturile financiare de un an.

Mâine, Gloria Buzău joacă în ultima etapă a turului, a 11-a, în deplasare, de la ora 14:00, pe terenul echipei Rapid CFR Suceava. Trupa pregătită de Viorel Ion are cu un punct mai mult decât adversara de sâmbătă, 16 puncte față de 15, și ocupă locul 4 în clasamentul Seriei I.

Sâmbătă viitoare, atunci când e programată etapa a 12-a, prima a returului Ligii 2, Gloria joacă tot în deplasare, la Bacău, acolo unde jucătorii formației buzoiene vor să intre în grevă.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 31 Oct. 2014, 11:19 Liga 2
Pe aceeași temă