AFC Odorheiu Secuiesc a plecat neînvinsă de la Slatina, Mihai Ianc o vede tot pe trupa olteană favorită la promovarea în Liga 2: ”Nu suntem avantajaţi că jucăm ultimul meci pe teren propriu. Echipa din Slatina este una foarte bună”

Marius ANGHEL 06 Jun. 2022, 13:50 Liga 2

AFC Odorheiu Secuiesc ar putea promova pentru prima dată în istoria sa în Liga 2, iar județul Harghita să aibă în această competiție două echipe.

Trupa antrenată de Mihai Ianc își va juca promovarea în eșalonul secund pe teren propriu, miercuri, în manșa retur a barajului cu CSM Slatina, după ce în tur, sâmbăta trecută, scorul a fost unul de egalitate, scor 0-0 pe arena 1 Mai din Slatina.

Mihai Ianc, nemulțumit de condițiile de joc de la Slatina: ”La nivelul gazonului erau, fără nicio îndoieală, 40 de grade”

AFC Odorheiu Secuiesc a fost liderul Seriei a 5-a a Ligii 3 și în primul baraj a trecut de Viitorul Dăeşti (locul 2 în Seria 6), cu 1-0 atât în tur, cât și în retur. Sâmbăta trecută a jucat turul fazei finale a barajului de promovare în Liga 2 cu CSM Slatina și a obținut o remiză la scorul de 0-0 în deplasare.

Antrenorul Mihai Ianc a spus după jocul de la Slatina că evoluția celor două echipe a fost infuenţată de căldura sufocantă, cât și de miza barajului, dar și că promovarea va fi obținută de cine va greși mai puțin în jocul retur.

”Din punct de vedere al spectacolului, pentru public, a fost un meci slab… Pe de altă parte, trebuie să spun că acest meci a fost influenţat de căldura teribilă, am jucat de la ora 16:00, la nivelul gazonului erau, fără nicio îndoieală, 40 de grade, a fost un efort fantastic şi pentru jucătorii noştri şi pentru cei gazdă, ceea ce s-a simţit pe parcursul celor 90 de minute.

Pe de altă parte, trebuie să ţinem cont de miza pe care o are un astfel de joc, să ne dăm seama că nu există momente de greşeală în acest joc, pentru că dacă există un gol marcat sau primit poate face diferenţa. Una peste alta, sunt mulţumit de rezultat”, a declarat Mihai Ianc, citat de News Flux.

Ianc o vede pe CSM Slatina echipa mai bună

Meciul retur dintre AFC Odorheiu Secuiesc și CSM Slatina va avea loc miercuri, 8 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal din Odorheiu Secuiesc, iar Mihai Ianc nu-și consideră echipa favorită la promovare, chiar dacă va evolua pe teren propriu în jocul decisiv. O consideră mai bună pe trupa olteană.

”La Odorheiu Secuiesc, indiferent de ora la care va fi programată partida, va fi răcoare. Nu suntem avantajaţi că jucăm ultimul meci pe teren propriu, echipa din Slatina este una foarte bună, aici scorul a fost 0-0, acolo poate fi la fel, diferenţa se poate face chiar până la penalty-uri. Echipa care nu va face greşeli va fi avantajată. O să vedem ce va fi… Ne aşteaptă un drum lung până acasă, ne interesează să ne recuperăm până la meci de miercuri”, a mai spus antrenorul echipei AFC Odorheiu Secuiesc, la finalul jocului de la Slatina.

  • AFC Odorheiu Secuiesc în meciul tur cu CSM Slatina: Alb. Popa – Savin (cpt.), Merdariu (Marucza 19′), Sz. Kilyen, Criștiu, Guță, Petra, Simo (Mih. Manole 79′), Nisipeanu (R. Balint 79′), Botorok (Kr. Lazar 63′), Al. Pop (B. Antal 79′). Rezerve neutilizate: Albert – Baga, Berkeczi, Mitra.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-hunedoara-pastreaza-emotii-pentru-promovarea-in-liga-2-dupa-victoria-la-limita-cu-minaur-pe-final-in-fata-a-10-mii-de-spectatori-prezenti-pe-michael-klein-florin-maxim-19234138

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foto-si-video-dorinel-munteanu-multumit-si-nu-prea-dupa-turul-dante-botosani-sc-otelul-reactia-principalului-dupa-primele-90-de-minute-ale-finalei-pentru-liga-2-19234134

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-spartac-e-cu-un-picior-in-liga-2-dupa-rezultatul-meciului-tur-cu-cs-tunari-andrei-erimia-nu-se-lasa-luat-de-val-e-sansa-unei-generatii-tinere-iar-ei-stiu-asta-s-19234123

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stefan-grigorie-i-a-preluat-atributiile-lui-dan-alexa-la-resita-in-barajul-de-promovare-in-liga-2-cu-dumbravita-lipsa-antrenorului-principal-conteaza-foarte-mult-si-asta-nu-se-pune-la-indoi-19234098

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-slatina-a-obtinut-doar-o-remiza-in-mansa-tur-a-barajului-cu-afc-odorheiu-secuiesc-ovidiu-burca-avem-sanse-la-promovare-suntem-pozitivi-suntem-optimisti-meciul-se-va-juca-pana-la-ulti-19234054

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csc-dumbravita-a-dominat-dar-nu-a-reusit-sa-se-impuna-acasa-in-turul-barajului-cu-csm-resita-cosmin-stan-tot-ei-sunt-favoriti-dar-sansele-noastre-cresc-19234066

https://liga2.prosport.ro/liga-3/promovarea-in-liga-2-primele-trei-meciuri-tur-din-faza-finala-a-barajului-au-loc-de-la-ora-1600-19234003

Marius ANGHEL 06 Jun. 2022, 13:50 Liga 2
Pe aceeași temă