CSM Slatina a obținut doar o remiză în manșa tur a barajului cu AFC Odorheiu Secuiesc. Ovidiu Burcă: ”Avem şanse la promovare. Suntem pozitivi, suntem optimişti, meciul se va juca până la ultimul minut”

Marius ANGHEL 04 Jun. 2022, 21:27 Liga 3
CSM Slatina a obținut doar o remiză în manșa tur a barajului cu AFC Odorheiu Secuiesc. Ovidiu Burcă: ”Avem şanse la promovare. Suntem pozitivi, suntem optimişti, meciul se va juca până la ultimul minut”

CSM Slatina a încheiat indecis meciul tur al barajului decisiv pentru promovarea în Liga 2 cu AFC Odorheiu Secuiesc.

0-0 a fost rezultatul înregistrat sâmbătă, 4 iunie, pe stadionul 1 Mai din Slatina, astfel că jocul retur, programat miercuri, 8 iunie, va găsit cele două echipe cu procentaj egal privind accederea în eșalonul secund, poate cu un mic avantaj pentru harghiteni, care vor fi gazde de această dată.

Remiză fără goluri în jocul tur dintre CSM Slatina și AFC Odorheiu Secuiesc

Programat de la ora 16:00, jocul de la Slatina s-a desfășurat pe o căldură sufocantă, care a pus probleme ambelor echipe. Garniturile alese de Ovidiu Burcă și Mihai Ianc au riscat puțin, mai ales în prima repriză, când nu a fost înregistrat nicio ocazie mare de gol. ”Actul secund i-a găsit pe slătineni ceva mai prezenţi în joc, însă adversarul s-a apărat bine şi, în ciuda a câteva mari ocazii din ultimul sfert de oră, care i-a avut protagonişti pe Necşulescu şi Neicu, tabela a rămas neschimbată”, a notat News Flux despre desfășurarea jocului.

Astfel, returul dintre AFC Odorheiu Secuiesc și CSM Slatina va începe de la 0-0, cu un mic avantaj pentru echipa din Harghita, având în vedere că va fi gazdă și este adaptată mai bine la condițiile de joc.

Ovidiu Burcă: ”Am dominat fără a înscrie. Căldură infernală cred că a fost, poate, şi un atu pentru ei”

Antrenorul echipei oltene, Ovidiu Burcă, i-a catalogat pe cei de la Odorheiu Secuiesc drept cei mai puternici adversari întâlniți în acest an și consideră în continuare că Slatina are șanse la promovare.

”A fost un meci dificil, contra uneia dintre cele mai bune echipe pe care le-am întâlnit în acest an. Cred că, totuşi, am dominat fără a înscrie. A fost o căldură infernală, cred ca asta a fost, poate, şi un atu pentru ei, jocul nu a putut să aibă ritmul pe care ni l-am dorit. Cred că, una peste alta, am făcut un meci solid, chiar dacă nu am fost foarte inspiraţi în ultimii metri de pe teren.

Cel mai important lucru era să nu primim gol, iar asta am reuşit. Când joci dublă manşă, meciurile acestea se joacă până în ultimele secunde. Avem şanse la promovare. Era important să nu primim gol, am atacat, am atacat… exista pericolul să rămâi descoperit, lucrul acesta nu s-a întâmplat, ceea ce mă bucur, doar că la finalizare trebuie să fim mai inspiraţi, mai lucizi, mai calmi. Am fost un pic cam lenţi în ultimii metri de teren, la margine centrările nu au fost de bună calitate, dar se joacă… O să pregătim meciul aşa cum trebuie, suntem pozitivi, suntem optimişti, meciul se va juca până la ultimul minut”, a declarat Ovidiu Burcă, citat de News Flux.

Returul se joacă miercuri, la Odorheiu Secuiesc

CSM Slatina a terminat sezonul de Liga 3 pe locul 1 în play-off-ul Seriei a 6-a și în primul baraj a învins-o în dublă manșă, de fiecare dată impunându-se cu 2-0, în fața celor de la FC Pucioasa (locul 2 în Seria 5).

AFC Odorheiu Secuiesc a fost liderul Seriei a 5-a a Ligii 3 și în primul baraj a trecut de Viitorul Dăeşti (locul 2 în Seria 6), cu 1-0 atât în tur, cât și în retur.

Meciul retur dintre AFC Odorheiu Secuiesc și CSM Slatina va avea loc miercuri, 8 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal din Odorheiu Secuiesc.

Slatina poate reveni în Liga 2 după un sezon, în timp ce echipa din Odorheiu Secuiesc ar putea promova pentru prima dată în istoria sa în eșalonul secund.

CSM SLATINA – AFC ODORHEIU SECUIESC 0-0

CSM Slatina: Preduț – B. Enache, Pisăru, M. Manea, Sălcianu – I. Popescu, D. Toma, Dav. Oprescu, Al. Popovici – Doman (cpt.), Trancă
Rezerve: Achiriloaei – C-tin. Radu, Al. Neagu, Necșulescu, A. Stan, Neicu, Cincă, Barbuti, Deta
Antrenor: Ovidiu Burcă

AFC Odorheiu Secuiesc: Alb. Popa – Savin (cpt.), Merdariu (Marucza 19′), Sz. Kilyen, Criștiu, Guță, Petra, Simo (Mih. Manole 79′), Nisipeanu (R. Balint 79′), Botorok (Kr. Lazar 63′), Al. Pop (B. Antal 79′)
Rezerve neutilizate: Albert – Baga, Berkeczi, Mitra
Antrenor: Mihai Ianc

Stadion: 1 Mai (Slatina – Olt); Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); Asistenți: Romică Bîrdeş (Piteşti) și Erchian Ionus (Medgidia); Rezervă: Mihai Motan (Târgovişte); Observatori: Cristina Babadac (Alexandria) și Raluca Elena Şerban (Popeşti – Vâlcea).

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/liga-3/promovarea-in-liga-2-primele-trei-meciuri-tur-din-faza-finala-a-barajului-au-loc-de-la-ora-1600-19234003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u18-a-invins-la-scor-serbia-u18-cu-mai-multi-jucatori-din-liga-2-sau-3-printre-marcatori-este-si-el-sawy-de-la-fk-miercurea-ciuc-19233987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-care-pierd-barajul-de-promovare-ar-putea-urca-si-ele-in-liga-2-frf-a-stabilit-criterii-suplimentare-de-atribuire-a-posibilelor-locuri-vacante-ramase-pentru-editia-2022-2023-19233736

Marius ANGHEL 04 Jun. 2022, 21:27 Liga 3
Pe aceeași temă