AFC Câmpulung Muscel, decizie pe dos. S-a plâns că nu are jucători cu experiență, dar a mai achiziționat doi tineri

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 15:26 Liga 2

AFC Câmpulung Muscel, deși a recunoscut recent că a greșit strategia și că trebuia să aducă mai mulți jucători cu experiență în vară, înainte de întrecerea sezonului de Liga 2, acum a făcut pe dos și a mai adus doi tineri fotbaliști. Formația nou-promovată a anunțat, miercuri, 16 octombrie, venirile lui Mario Mitoi (mijlocaș, 20 de ani, ex Campionii FC Argeș) și Ianis Oprișan (mijlocaș, 18 ani, împrumutat de la Rapid).

Referitor la venirea lui Oprișan, el a fost cedat de la formația din SuperLiga României până la finalul acestui sezon.

AFC Câmpulung Muscel, două achiziții. I-a adus pe Mario Mitoi și Ianis Oprișan

Mario Mitoi a plecat de la Campionii FC Argeș din propria dorință. A transmis de ceva timp conducerii că vrea să își caute alt angajament, dacă nu va fi titular la formația piteșteană, într-un sezon în care echipa țintește un obiectiv mult mai bun decât sezonul trecut.

Pentru că Nicolae Dică, antrenorul de la acel moment, a transmis public că acest lucru nu se va întâmpla și va juca doar cine merită, piteștenii au comunicat apoi, în urmă cu o lună mai exact, rezilierea acordului cu Mitoi.

În primă fază, Mitoi a purtat discuții cu președintele Dănuț Coman și și-a anunțat intenția de a pleca la altă echipă. Totul, în ciuda faptului că i s-a propus prelungirea contractuală, ultimul acord dintre părți având finalul în vara anului următor, la finalul stagiunii actuale.

 

Mario Mitoi s-a despărțit în septembrie de CFC Argeș

Apoi, Campionii FC Argeș l-a anunțat pe Mario Mitoi că este liber să își caute echipă și că va fi lăsat să plece fără probleme. Iată că în cele din urmă tânărul și-a găsit echipă, tot în Liga 2.

Oficial: Bine ai venit, Mario Mitoi!

Începând de astăzi, 16 octombrie 2024, Mario Mitoi este jucătorul echipei FC Muscelul Câmpulung.

Mijlocașul în vârstă de 20 de ani a semnat cu clubul nostru o înțelegere valabilă până la finalul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire.

Mitoi vine la Muscelul din postura de jucător liber, după ce în luna septembrie a acestui an și-a reziliat înțelegerea cu FC Argeș.

Născut pe 13 august 2004, Mario a început fotbalul la vârsta de 6 ani, la LPS Piteşti. În 2019 a ajuns cu FC Argeș la turneul final Liga Elitelor Under 15, iar apoi a fost cooptat în lotul echipei de seniori, care la acel moment evolua în prima ligă. A debutat în Superliga României în sezonul 2020/2021, iar în stagiunea 2022/2023 a evoluat sub formă de împrumut la SC Oțelul.

Sub comanda lui Dorinel Munteanu, Mario a bifat 25 de partide în Liga 2, reușind să marcheze 1 gol. Revenit vara trecută la gruparea din Trivale, Mitoi a fost folosit doar în trei partide.

FC Muscelul Câmpulung îi spune bun venit lui Mario Mitoi și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-roșu!”, a transmis AFC Câmpulung Muscel în privința lui Mitoi.

Mario Mitoi, doar două meciuri pentru CFC Argeș sezonul trecut

Mario Mitoi evoluează pe postul de extremă, iar sezonul trecut a fost sub contract cu clubul Campionii FC Argeș. Pentru piteșteni a apucat să joace doar câteva minute la echipa mare, în sezonul regular, fiind trimis pe teren în două meciuri, pe final, din postura de rezervă.

Mario Mitoi, născut pe 13 august 2004, a început fotbalul la vârsta de 6 ani, la LPS Piteşti. În 2019 a ajuns cu CFC Argeș la turneul final Liga Elitelor Under 15. Apoi, a fost cooptat în lotul echipei mari din Pitești, la acel moment în prima ligă, dar în stagiunea 2022/2023 a evoluat la SC Oțelul.

La Galați a jucat destul de mult la acea vreme, 25 de partide în Liga 2 (18 în sezonul regular și șapte în play-off) și chiar a marcat un gol. Apoi, în vara trecută, s-a întors la Campionii FC Argeș.

Ianis Oprișan, împrumutat un sezon de AFC Câmpulung Muscel

Referitor la Ianis Oprișan, el va juca la AFC Câmpulung Muscel până la finalul întrecerii de Liga 2. S-a format la Kinder Târgoviște, echipă din orașul natal, iar apoi a evoluat pentru Academica Clinceni 2. Pentru Rapid a apucat să joace la nivel ”under”, nu și la seniori, iar acum a fost împrumutat.

Oficial: Bine ai veni, Ianis Oprișan!

Începând de astăzi, 16 octombrie 2024, Ianis Oprișan(18 ani) este jucătorul echipei noastre.

FC Muscelul Câmpulung și Rapid București au ajuns la o înțelegere pentru împrumutul tânărului mijlocaș stânga până la sfârșitul acestui sezon competițional. Jucătorul originar din Târgoviște a făcut primii pași în fotbal la Kinder Târgoviște, după care a semnat cu Academia Clinceni, fiind folosit la echipa secundă care activa în Liga a 3-a. După ce a încheiat conturile cu ilfovenii, Ianis a ajuns în Giulești, evoluând cu Rapid U19 în Liga de Tineret. Oprișan are în palmares și 5 selecții la reprezentativa U16 a României. Mijlocaș de travaliu, Ianis este un fotbalist polivalent, putând fi utilizat și ca atacant. Nou-venitul a evoluat o repriză în amicalul cu FC Argeș, de acum câteva zile, câștigat de musceleni la limită, scor 1-0, evoluția sa fiind apreciată de staff-ul tehnic al grupării de la poalele Mateiașului.

FC Muscelul Câmpulung îi spune bun venit lui Ianis Oprișan și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-roșu”, a comunicat formația din Liga 2.

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă