Pretențiile exagerate ale unui fotbalist de la CFC Argeș. A anunțat că pleacă dacă nu e titular, iar clubul ”i-a deschis ușa”. Nicolae Dică: ”Pentru mine, nu există așa ceva”

Andrei PASCU 18 Aug. 2024, 09:14 Liga 2
Pretențiile exagerate ale unui fotbalist de la CFC Argeș. A anunțat că pleacă dacă nu e titular, iar clubul ”i-a deschis ușa”. Nicolae Dică: ”Pentru mine, nu există așa ceva”

Formația Campionii FC Argeș este pe cale să mai consemneze o plecare în această vară, deși sezonul de Liga 2 se află la etapa a 3-a și Cupa României a ajuns în faza play-off-ului. Piteștenii se vor despărți în curând de tânărul Mario Mitoi, în vârstă de 20 de ani, nemulțumit de faptul că nu este titular.

Mitoi a transmis conducerii că vrea să plece, că își dorește să își găsească un alt angajament, dacă nu va fi titular la CFC Argeș, într-un sezon în care echipa țintește promovarea în SuperLiga României.

CFC Argeș, gata să anunțe plecarea lui Mario Mitoi

Nicolae Dică, antrenorul piteștenilor, a oferit detalii publice despre situația extremei, precizând că Mitoi a purtat discuții cu președintele Dănuț Coman și și-a anunțat intenția de a pleca la altă echipă. Totul, în ciuda faptului că i s-a propus prelungirea contractuală, actualul acord dintre părți, încă în vigoare, urmând să expire în vara anului următor, la finalul stagiunii 2024/2025 de Liga 2.

În acest moment, Campionii FC Argeș l-a anunțat pe Mario Mitoi că este liber să își caute echipă și că va fi lăsat să plece fără probleme. Este de așteptat ca anunțul despărțirii să fie făcut, așadar, în zilele următoare, în funcție de cluburile care se vor interesa de Mitoi și propunerea căreia îi va da curs.

Mario Mitoi, doar două meciuri pentru CFC Argeș sezonul trecut

Mario Mitoi evoluează pe postul de extremă, iar sezonul trecut a fost sub contract cu clubul Campionii FC Argeș. Pentru piteșteni a apucat să joace doar câteva minute la echipa mare, în sezonul regular, fiind trimis pe teren în două meciuri, pe final, din postura de rezervă.

Mario Mitoi, născut pe 13 august 2004, a început fotbalul la vârsta de 6 ani, la LPS Piteşti. În 2019 a ajuns cu CFC Argeș la turneul final Liga Elitelor Under 15. Apoi, a fost cooptat în lotul echipei mari din Pitești, la acel moment în prima ligă, dar în stagiunea 2022/2023 a evoluat la SC Oțelul.

La Galați a jucat destul de mult la acea vreme, 25 de partide în Liga 2 (18 în sezonul regular și șapte în play-off) și chiar a marcat un gol. Apoi, în vara trecută, s-a întors la Campionii FC Argeș.

Mitoi s-a dus la domnul președinte Dani Coman și l-a anunțat că vrea să plece, pentru că el vrea să fie titular. Eu nu pot să garantez nimănui că este titular. El a spus că vrea să plece, a avut discuții cu domnul președinte. Mai are contract un an, i s-a propus prelungirea pentru încă doi ani. Nu a acceptat, iar clubul i-a transmis că este liber să plece, să își caute echipă.

În momentul în care va găsi echipă, va merge acolo. A fost dorința lui, nu a fost dorința noastră. Eu nu țin pe nimeni cu forța, vreau ca la FC Argeș să rămână doar cei care își doresc cu adevărat asta. Nu există titular sau rezervă pentru mine, poți să ajungi în primul 11 în această etapă, apoi să nu faci parte din lot. Totul ține de tine, de cum te antrenezi și de cum joci.

Dorința lui e să plece de aici, eu nu pot comenta mai mult. Restul, ce va face în viitor, ține de el”, a transmis Nicolae Dică în privința lui Mario Mitoi, în cadrul unei conferințe de presă.

Foto: CFC Argeș

Andrei PASCU 18 Aug. 2024, 09:14 Liga 2
Pe aceeași temă