SC Oțelul rămâne singura echipă neînvinsă în acest sezon de Liga 2, Cîrjan e golgheter în campionat: ”Suntem greu de bătut.” Mario Mitoi, la prima reușită la seniori: ”De la public am aflat că am ajuns pe locul 1”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2022, 16:22 Liga 2
SC Oțelul rămâne singura echipă neînvinsă în acest sezon de Liga 2, Cîrjan e golgheter în campionat: ”Suntem greu de bătut.” Mario Mitoi, la prima reușită la seniori: ”De la public am aflat că am ajuns pe locul 1”

Rezultatele înregistrate în etapa a 7-a a Ligii 2, dar și nedisputarea jocului dintre Steaua și Unirea Constanța au urcat-o pe SC Oțelul Galați pe prima treaptă a clasamentului intermediar.

Duminica trecută, nou-promovata antrenată de Dorinel Munteanu s-a impus pe teren propriu cu FC Brașov, cu scorul de 2-1, a ajuns la trei meciuri consecutive câștigate pe teren propriu și este în continuare singura echipă neînvinsă în campionat.

George Cîrjan: ”Acasă se pare că suntem greu de bătut”

Mario Mitoi și George Cîrjan au înscris golurile echipei gălățene, în minutele 34 și 54, în timp ce pentru FC Brașov a redus din diferență Rareș Lazăr, pe final, în minutul 89.

Dacă jocul restant al Stelei nu va fi reprogramat până la următoarea etapă, atunci SC Oțelul va rămâne pe prima poziție.

”Având în vedere că celelalte contracandidate au făcut rezultate pozitive pentru noi, să zic așa, suntem pe primul loc și e bine. Vin două săptămâni de pauză, ne pregătim bine și sperăm să rămânem acolo după noua etapă. Ne dă o încredere foarte mare având în vedere că nu am mai pierdut acasă din 2021, ultimul meci cu Brăila (n.r. – 1-2 cu Dacia Unirea Brăila pe 17 aprilie 2021, în etapa a 16-a a Ligii 3), dacă țin eu bine minte. Acasă se pare că suntem greu de bătut. Sperăm să o ținem tot așa”, a vorbit George Cîrjan (34 de ani) după meciul cu FC Brașov.

Acesta a marcat pentru a patra oară în acest sezon de Liga 2 în cele șapte meciuri în care a evoluat, fiind golgheterul echipei sale, dar și al campionatului, fiind la egalitate cu Angelo Cocian, de la Unirea Dej. ”Eu sunt un atacant de careu. Cred că e al doilea sau al treilea gol din afara careului pe care l-am marcat. Nu știu de când n-am mai marcat așa”, a spus Cîrjan, întrebat când a marcat ultima dată din afara careului.

Mario Mitoi, primul gol la seniori și pentru SC Oțelul

În schimb, Mario Mitoi, adus în această vară de la Campionii FC Argeș, a reușit primul său gol de când joacă la seniori. Mijlocașul de 18 ani originar din Pitești a evoluat în toate cele șapte jocuri din acest sezon de Liga 2 pentru trupa gălățeană, în patru dintre ele începând titular, dar de fiecare dată fiind înlocuit.

”Sunt fericit că am marcat și că mi-am ajutat echipa să câștige. Acum ne gândim la următorul meci, de Cupă, și sperăm să câștigăm în continuare. Mă simt foarte bine, grupul m-a primit bine și speră să-mi fac treaba. Antrenorul mi-a spus să am încredere în mine. Că am ajuns pe locul 1 ne-am dat seama atunci când a început publicul să strige”, a spus și Mario Mitoi după succesul din etapa a 7-a.

Gălățenii joacă în Cupă la Petroșani, iar în campionat evoluează tot acasă

SC Oțelul are următorul meci programat miercuri, 28 septembrie, de la ora 16:00, în deplasare la Jiul Petroșani, echipă din Liga 3, în cadrul play-off-ului Cupei României.

În campionat, acolo unde momentan se află pe locul 1, cu 15 puncte, trupa antrenată de Dorinel Munteanu joacă duminică, 2 octombrie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii, în etapa a 8-a.

REZUMATUL meciului SC Oțelul Galați – FC Brașov 2-1:

Declarațiile lui George Cîrjan și Mario Mitroi după SC Oțelul Galați – FC Brașov 2-1:

Foto și video: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-play-off-ului-cupei-romaniei-si-partidele-televizate-cele-16-meciuri-se-joaca-in-nu-mai-putin-de-13-intervale-de-timp-19246130

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-locul-1-in-liga-2-dorinel-munteanu-la-superlativ-dupa-succesul-cu-fc-brasov-am-obtinut-o-victorie-mare-neamtul-s-a-emotionat-cand-a-vorbit-de-pustiul-19245996

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lider-de-otel-sc-otelul-bate-fc-brasov-si-urca-pe-locul-1-dan-alexa-resemnat-am-jucat-prost-nu-meritam-mai-mult-din-acest-meci-19245933

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-runda-se-incheie-de-la-ora-1100-cu-ultimele-patru-meciuri-unirea-slobozia-revine-pe-locul-1-daca-invinge-19245806

Marius ANGHEL 21 Sep. 2022, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă