Adrian Popa vrea să își încheie cariera la Steaua! Mijlocașul e dornic să semneze un nou contract din vară, deși la începutul anului punea o condiție esențială

Andrei PASCU 09 Mar. 2023, 17:17 Liga 2
Adrian Popa vrea să își încheie cariera la Steaua! Mijlocașul e dornic să semneze un nou contract din vară, deși la începutul anului punea o condiție esențială

Adrian Popa este un nume important în Liga 2 și ia în calcul să evolueze și în sezonul care vine la Steaua! Deși echipa nu are drept de promovare în SuperLiga României, mijlocașul nu mai judecă astfel situația, fiind dispus să prelungească înțelegerea și din vară, când expiră actuala.

Deși Adrian Popa afirma lunile trecute că e posibil să plece de la Steaua la finalul campionatului, dacă nu se va obține dreptul juridic de promovare, acum e dispus nu numai să semneze un nou contract, ci să își încheie cariera la formația din Ghencea.

Adrian Popa vrea să își încheie cariera la Steaua 

Ajuns la 34 de ani, mijlocașul este pe finalul carierei, iar probabil în vară va parafa ultimul său contract de fotbalist. Cu siguranță clubul îi va da această posibilitate, dat fiind faptul că a fost unul dintre cei mai buni jucători din lot până la ora actuală.

În Liga 2, în acest sezon, Popa a adunat nu mai puțin de 18 meciuri și a marcat de șase ori.

Eu am spus-o de când am venit aici și nu-mi schimb părerea. Îmi doresc să-mi închei cariera aici, dar nu ține numai de mine.

Iau totul pas cu pas, mă gândesc doar la cum să fac să fiu cât mai bun. Trebuie să fiu sănătos în primul rând și să am evoluții cât mai bune meci de meci, iar la final, când se va termina sezonul, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Adrian Popa, conform PlaySport.

Adrian Popa anunța că rămâne la Steaua doar dacă va avea dreptul de promovare

Trebuie precizat că, în ciuda afirmației sale de acum, Popa declara în urmă cu aproximativ două luni, chiar la începutul acestui an, că ia în calcul rămânerea la Steaua doar dacă se va obține dreptul legal de promovare.

Nici acum situația nu e una clară, ba din contră, dar mijlocașul și-a schimbat discursul și modul în care vede ultimii ani din carieră.

(N.r. – Dacă va continua la Steaua și din vară) E prematur să spun. Nu mi-ar conveni să mai stau încă un sezon fără să avem drept de promovare, însă cred că, de la vară, dacă nu se va schimba Legea Sportului, știu că se fac deja demersuri să existe dreptul legal de a promova în următorul sezon și fără schimbarea Legii Sportului.

Pentru sezonul acesta ar fi trebuit făcute până la data de 1 august demersuri, când a început campionatul. Nu se pot face retroactiv”, a declarat Adrian Popa la începutul anului.

Adrian Popa, triplu campion al României

În România, Adrian Popa a jucat pentru FCSB în două perioade diferite: 2012-2017 și 2019-2020. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru FC Timișoara, CS Buftea, Gloria Buzău, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, Reading, Al-Taawon, Ludogoreț, FC Voluntari și Academica Clinceni.

Mijlocașul originar din Horezu are 24 de meciuri pentru naționala României și patru goluri. La nivelul echipelor de club, are trei titluri în România, cu FCSB, un campionat în Bulgaria și prezențe în grupele Europa League și Champions League.

Foto: George Ilinca și Gheorghe Flușter (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-sase-echipe-sunt-in-lupta-pentru-ultimele-trei-locuri-calificabile-in-play-off-ul-ligii-2-calculele-privind-sansele-de-reusita-ale-fiecareia-19262600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-off-ului-si-play-out-ului-din-liga-2-se-stabileste-a-doua-zi-dupa-incheierea-sezonului-regular-cum-se-joaca-in-cele-doua-faze-care-determina-promovatele-si-retrogradatele-19262585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reprofilat-fundas-madalin-mihaescu-a-inscris-primul-sau-gol-pentru-steaua-in-liga-2-te-simti-in-al-noualea-cer-acum-inteleg-si-eu-cum-se-simte-chipirliu-19262469

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-meciurile-din-ultima-etapa-a-sezonului-regular-de-liga-2-au-loc-in-aceeasi-zi-la-aceeasi-ora-nicio-echipa-nu-este-sigura-de-pozitia-sa-finala-din-clasament-19262466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-admite-ca-steaua-va-da-tot-ce-poate-si-in-playoff-19262448

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Mar. 2023, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă