Adi Popa nu mai continuă cu Steaua: ”Nu ne-am înțeles.” Mesajul transmis de club după despărțirea de mijlocaș

Marius ANGHEL 01 Jul. 2023, 07:52 Liga 2

Adrian Popa (34 de ani) se numără printre jucătorii care nu vor mai continua cu Steaua și în noul sezon de Liga 2, ediția 2023-2024.

Mijlocașul și-a încheiat contractul la 30 iunie cu clubul, era printre cei cinci prezenți la reunire despre care s-a transmis că sunt doriți în continuare și că se negociază prelungirea acordului, însă cele două părți n-au ajuns la un numitor comun.

ProSport a scris în exclusivitate despre faptul că ”Motoreta” nu va mai continua cu Steaua, iar clubul a avut reacție în ziua terminării contractului cu jucătorul, vineri, la ora 20:27.

Adrian Popa nu mai continuă cu Steaua: ”Nu ne-am înțeles în ceea ce privește termenii noului contract”

Adrian Popa, un suporter înfocat al echipei Steaua, în a cărei galerie a stat când era copil, a ajuns la noua echipă formată în Ghencea în vara anului 2021, după ce ultima dată fusese la Academica Clinceni, în prima ligă. A jucat în 19 meciuri în ediția 2021-2022 a Ligii 2 și a înscris 5 goluri, iar în sezonul recent încheiat, 2022-2023, a avut 28 de apariții din 29 posibile, și a înscris 6 goluri. Era cel mai important jucător, privind cel puțin palmaresul său, din lotul lui Daniel Oprița, unul dintre liderii vestiarului și pe terenul de joc.

Contractul dintre el și club s-a încheiat la 30 iunie, iar cele două părți nu au ajuns la un consens pentru prelungire.

”Nu voi continua la Steaua! Am discutat cu cei din club cât am fost în cantonament. Mi-am luat bagajele și plec acasă. Nu ne-am înțeles în ceea ce privește termenii noului contract. O să deschid discuțiile cu cei care m-au căutat și pe care i-am respins sau pus în așteptare până pe 30”, a spus Popa pentru ProSport, chiar în ziua în care își încheia contractul.

La reunirea Stelei, clubul anunța: ”Au mai fost prezenți la reunire și sunt negociri pentru a prelungi contractele: Adi Popa, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Ștefan Pacionel, Tsvetelin Chunchukov.”

Dintre aceștia, Popa nu continuă, iar Ștefan Pacionel, din informațiile ProSport, merge la Farul Constanța.

Steaua, după despărțirea de Adi Popa: ”Îi mulțumim și îi transmitem mult success mai departe”

Ulterior informațiilor prezentate de ProSport, Steaua a anunțat și ea despărțirea de Adi Popa, rar fiind astfel de cazuri.

”Mulțumim, Adi Popa!
Clubul Steaua București anunță despărțirea de mijlocașul Adrian Popa. Sosit în Ghencea în urmă cu doi ani, jucătorul în vârstă de 34 de ani a avut o contribuție importantă la rezultatele formației roș-albastre din ultimele sezoane.
Jucător cu o mare experiență, inclusiv cu meciuri în echipa națională, Adrian Popa a bifat 48 de apariții în tricoul Stelei, a marcat 12 goluri și a oferit șase pase decisive.
«A fost o perioadă foarte frumoasă, în care în fiecare an ne-am îndeplinit obiectivele propuse. La Steaua mi-am regăsit pofta de a jucat fotbal și am avut parte de un grup minunat de colegi. Aici m-am simțit mereu ca acasă, dar viața merge înainte. Suporterii să rămână alături de echipă în număr cât mai mare și să o susțină tot timpul», a declarat Adi Popa pentru pagina de Facebook a Clubului Steaua București.
Pentru toate realizările în tricoul roș-albastru, Clubul Steaua București îi mulțumește și îi transmite mult success mai departe.
MULȚUMIM, ADI POPA!”, a transmis Steaua.

Adi Popa a fost unul dintre jucătorii Stelei care spunea lucrurilor pe nume atunci când acorda interviuri.

În cariera sa a mai jucat pentru FC Timișoara 2, CS Buftea, Gloria Buzău, ”U” Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading (Anglia), Al Taawon (Arabia Saudită), Ludogoreț Razgrad (Bulgaria), din nou FCSB, FC Voluntari și Academica Clinceni. Are 24 de selecții și 4 goluri la echipa națională a României.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/impresiile-lui-virtej-dobrescu-si-pop-dupa-ce-au-semnat-cu-steaua-19276313

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steauaa-doua-noi-achizitii-19276058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/din-liga-2-in-preliminariile-champions-league-gica-hagi-surprinde-si-ia-la-farul-un-fotbalist-de-la-steaua-exclusiv-19275870

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-csm-resita-a-facut-primele-achizitii-pentru-liga-2-un-fundas-fost-la-steaua-si-golgheterul-unirii-slobozia-19275760

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-anuntat-o-noua-achizitie-19275710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-inceput-pregatirea-noului-sezon-de-liga-2-cu-24-de-jucatori-primele-patru-achizitii-sunt-doi-fotbalisti-din-prima-liga-si-doi-portari-de-ce-crede-daniel-oprita-ca-noul-sezon-va-fi-19275475

Marius ANGHEL 01 Jul. 2023, 07:52 Liga 2
Pe aceeași temă