Adrian Mutu și Adrian Mititelu sunt înțeleși în proporție de 95 la sută! ”Briliantul” va fi noul antrenor de la ”FC U” Craiova, dar patronul are și o variantă de rezervă bombă: Dan Petrescu! | EXCLUSIV

Adrian Mutu și Adrian Mititelu sunt înțeleși în proporție de 95 la sută! ”Briliantul” va fi noul antrenor de la ”FC U” Craiova, dar patronul are și o variantă de rezervă bombă: Dan Petrescu! | EXCLUSIV

Din informațiile ProSport, Adrian Mutu (42 de ani) va fi, în proporție de 95 la sută, noul antrenor al echipei ”FC U” Craiova, după ce s-a înțeles în mare cu patronul Adrian Mititelu. Cu toate acestea, mai sunt mici detalii de pus la punct.

”Briliantul” și-a dat acordul de principiu pentru a prelua banca formației nou-promovate în Liga 1, dar mai are două oferte interesante, motiv pentru care nu a semnat fizic contractul cu oltenii.

Totuși, Mititelu vrea să-l ademenească pe Mutu în Bănie cu un salariu lunar de 14.000 de euro, după cum a anunțat astăzi ProSport. Astfel, ”Briliantul” ar devenit un antrenor mai bine plătit decât tehnicianul celor de la FCSB, Dinu Todoran, care primește de la Gigi Becali 10.000 de euro lunar pentru că o antrenează pe FCSB.

Mititelu are și varianta Dan Petrescu!

Sursele ProSport susțin că Mititelu senior este pregătit pentru orice situație și în cazul, puțin probabil, în care negocierile cu Mutu vor pica, alternativa este chiar mai spectaculoasă: Dan Petrescu.

Fostul tehnician al celor de la CFR Cluj ar avea însă pretenții financiare mult mai mari și, în plus, ar cere garanții clare privind viitoarele transferuri ale Craiovei.

Mutu a confirmat negocierile cu Mititelu

”Briliantul” este liber de contract după ce i s-a terminat contractul cu FRF, acolo unde era selecționerul naționalei României U21.

Mutu a confirmat pentru ProSport negocierile cu Adrian Mititelu și susține că în perioada următoare va lua o decizie definitivă.

”Sunt în discuții cu mai multe echipe în acest moment, printre care și FC U Craiova. Au un proiect interesant. Veți vedea în zilele următoare unde merg, dar ce este important acum este ca echipele acestea să își rezolve situațiile cu actualii antrenori”, a spus Adrian Mutu, pentru ProSport.

Mutu a antrenat ultima dată naționala U21 a României, cu care a terminat pe locul 3 la Campionatul European din Ungaria, la egalitate de puncte cu primele două clasate Olanda și Germania, cele trei naționale au avut câte 5 puncte. Pe ultima poziție în grupă s-a clasat Ungaria, cu 0 puncte.

Ca antrenor a mai condus FC Voluntari și Al Wahda U21 (Emiratele Arabe Unite).

Florin Prunea crede că decizia despărțirii de Eugen Trică a fost luată mai demult

”FC U” Craiova s-a despărțit luni, 24 mai 2021, la o zi după ultimul meci disputat în Liga 2, de antrenorul principal Eugen Trică și secundul Ovidiu Dănănae, cât și de opt jucători.

Florin Prunea, invitat în cadrul emisiunii ProSport LIVE, a vorbit despre demiterea lui Eugen Trică și posibilitatea ca Adrian Mutu să îi ia locul. Fostul portar și președinte al lui Dinamo este de părere că decizia nu a fost luată pe ultima sută de metri, ci conducerea clubului avea deja în plan să nu continue cu Eugen Trică. Prunea a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Trică, însă îi transmite că a greșit că nu și-a negociat de la început un contract care să îi asigure postul și în Liga 1.

”E clar că lucrurile nu erau în regulă de mai mult timp. Nu cred că e o decizie care a fost luată acum. Eu îl cunosc pe Eugen Trică, îmi place ca antrenor. Eu am fost întrebat despre el și le-am spus celor de la Măgurele să îl ia cu ochii închiși. Nu știu ce s-a întâmplat aici. Are și partea lui de vină, pentru că eu nu mă întorceam la Craiova dacă nu aveam un contract ferm”, a spus Florin Prunea, la ProSport LIVE.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-reactie-a-lui-eugen-trica-dupa-ce-fc-u-craiova-a-renuntat-la-el-eu-nu-sunt-napoli-sa-revin-de-sapte-ori-o-sa-merg-doar-in-galerie-exclusiv-19186748

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorii-eugen-trica-si-ovidiu-dananae-si-opt-jucatori-pusi-pe-liber-de-fc-u-craiova-a-doua-zi-dupa-ce-s-a-sarbatorit-promovarea-in-liga-1-19186727

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/razvan-burleanu-sansele-de-a-continua-cu-mutu-sunt-destul-de-mici-19268709

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/florin-prunea-despre-demiterea-lui-eugen-trica-si-posibila-numire-a-lui-adrian-mutu-la-fc-u-craiova-19268711

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/adrian-mutu-confirma-prosport-si-sustine-ca-este-dorit-de-fc-u-craiova-veti-vedea-in-zilele-urmatoare-unde-merg-exclusiv-19268634

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/ce-salariu-i-a-oferit-adrian-mititelu-lui-adrian-mutu-pentru-a-l-convinge-sa-semneze-cu-fc-u-craiova-fostul-selectioner-under-21-va-castiga-mai-bine-ca-tehnicianul-fcsb-exclusiv-19268676

Pe aceeași temă