Adrian Mutu se gândeste la demisie după umilința trăită în fața Corvinului, cu CFR Cluj: ”Nu pot să-i iert pe băieți”

Andrei PASCU 02 Apr. 2024, 22:39 Cupa României
Adrian Mutu se gândeste la demisie după umilința trăită în fața Corvinului, cu CFR Cluj: ”Nu pot să-i iert pe băieți”

Adrian Mutu ia în calcul demisia după cele întâmplate în partida Corvinul Hunedoara – CFR Cluj, scor 4-0! Umilința din sferturile Cupei României îl face să se gândească serios la această posibilitate, iar miercuri dimineață va anunța conducerea decizia sa.

Câștigarea Cupei României era un obiectiv pentru CFR Cluj, pentru că de la titlu și-a cam luat gândul. Mutu a pus tunurile pe jucători, de care a fost dezamăgit, de imaginea lăsată de aceștia, de modul în care au pierdut.

Corvinul Hunedoara poate aduce demisia lui Adrian Mutu!

Fără să fie întrebat punctual în timpul interviului, Adrian Mutu a spus că se gândește să își dea demisia din cauza celor întâmplate. A spus, pe un ton resemnat, dar liniștit, că nu îi poate ierta pe jucători pentru cele întâmplate, considerând, însă, că o decizie a demisiei imediat după meci ar fi luată la cald.

Va aștepta o noapte și apoi va spune ce decizie a luat, dacă va pleca sau va continua la CFR Cluj până cel puțin la finalul sezonului.

Dacă vreți să mă întrebați de ceva (n.r. – de demisie), vă spun că da, mă gândesc, dar mâine voi lua o decizie. În acest moment mă simt umilit, nu se poate să terminăm așa contra unei echipe care poate are un buget cât trei jucători de la noi. Nu se poate așa ceva! Mă simt umilit!

Nu cred că pot să îi iert pe băieți, pentru că era foarte important pentru club să câștigăm Cupa. Când văd că se nu se respectă culorile unui club și ce zic eu, nu am puterea să iert. Nu vorbesc la supărare, dar așa văd.

În carierele mele de jucător și de antrenor… e o chestiune de abordare în ceea ce se întâmplă. O să mă gândesc în seara asta și mâine dimineață voi anunța clubul ce se va întâmpla”, a spus Adrian Mutu la microfonul DigiSport.

Dezamăgire a lui Adrian Mutu, după umilința CFR-ului cu Corvinul

Modul în care a fost tratat meciul din perspectivă personală de fiecare jucător a fost o problemă remarcată de Adrian Mutu, care a declarat și că eliminarea lui Panagiotis Tachtsidis, din minutul 10, care a complicat și mai mult meciul pentru CFR Cluj, a fost una corectă, lovitura cu cotul aplicată de jucătorul său a fost una evidentă, având loc în apropierea băncii tehnice a clujenilor.

Deși au fost mai multe probleme de efectiv și cu accidentările, Mutu consideră că ardelenii nu aveau voie să arate așa nici în astfel de condiții, să plece umiliți de la Hunedoara.

A fost roșu clar, i-a spart nasul. A sărit sânge, nu avem ce să reproșăm. Nu am ce spune prea mult, am venit aici (n.r. – la interviuri) din respect pentru dumneavoastră și pentru competiție. A fost un meci fără istoric pentru noi, cred că seara asta a fost penibilă pentru noi, iar să găsim scuze… mai rău de a spune că am fost penibili, nu se poate.

Am jucat în 10 oameni, s-a accidentat Camora, s-a accidentat Mogoș, că nu avem cu cine să jucăm… nu asta e important, cred că echipa trebuia să joace în 10 la fel, pentru că am jucat contra unei echipe de Liga 2. Trebuia să avem spirit, trebuia să jucăm fără antrenor pe bancă. Indiferent cum, trebuia să jucăm!

Am avut probleme de abordare nu în acest meci, ci încă din meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe, nu vreau să comentez”, a mai spus Adrian Mutu.

  • CFR Cluj, în eșecul cu Corvinul: Rz. Sava – Camora (Rob. Filip 46′), V. Mogoș (Mamic 40′), Boben, Cr. Manea – Muhar, K. Keita, Tachtsidis – Cip. Deac (Fică 46′), P. Michael (Serebe 78′), Otele (Bîrligea 55′). Rezerve neutilizate: Hindrich – Al. Radu, Aussi, Falco.

Pentru CFR rămâne doar cu șansa locurilor europene din SuperLigă

Weekendul trecut, după remiza cu Sepsi OSK (1-1), care a avut loc chiar înaintea întâlnirii cu Corvinul Hunedoara, Adrian Mutu a dat de înțeles că și-a luat gândul de la titlu, dar a precizat că el nu a venit la CFR Cluj să câștige campionatul în acest sezon.

Egalul de pe terenul covăsnenilor i-a făcut pe clujeni să își piardă speranțele pentru câștigarea campionatului. CFR Cluj este în acest moment la 10 puncte în spatele liderului FCSB. În același timp, ardelenii sunt la trei puncte de locul 2, Universitatea Craiova.

Acum, CFR a pierdut și șansa Cupei României, după 0-4 cu Corvinul Hunedoara, în urma golurilor marcate de Viorel Lică (minutul 43), Marius Coman (minutul 50), Nicolae Pîrvulescu (minutul 67) și Daniel Pop (minutul 90+2).

Foto: Sebastian Popescu / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/reactiile-cluburilor-corvinul-si-cfr-imediat-dupa-rezultatul-surprinzator-de-la-hunedoara-19304927

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/corvinul-hunedoara-a-invins-cfr-cluj-in-cupa-romaniei-19304881

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/corvinul-cfr-cluj-primul-sfert-de-finala-din-cupa-romaniei-19304818

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-disputa-pe-stadionul-steaua-ultimele-amicale-inainte-de-euro-19304819

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/banii-pe-care-ii-pot-castiga-jucatorii-corvinului-daca-inving-cfr-cluj-19304810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-foarte-suparat-dupa-ce-selimbar-a-pierdut-la-miercurea-ciuc-19304808

Andrei PASCU 02 Apr. 2024, 22:39 Cupa României
Pe aceeași temă