Adrian Mititelu vrea să dea două lovituri din pușcărie: Adrian Mutu, antrenor la ”FC U Craiova”, iar Marcel Pușcaș să revină la echipă | EXCLUSIV

Andrei TRIFAN, Alin GRIGORE 22 May. 2021, 01:19 Liga 2
Adrian Mititelu vrea să dea două lovituri din pușcărie: Adrian Mutu, antrenor la ”FC U Craiova”, iar Marcel Pușcaș să revină la echipă | EXCLUSIV

”FC U” Craiova vrea să înceapă în forță sezonul de Liga 1, ediția 2021/2022, după o pauză de 10 ani în care echipa lui Adrian Mititelu a fost dezafiliată, apoi a jucat în eșaloanele inferioare, iar în această vară a reușit promovarea. Astfel, Mititelu s-a pus pe dat adevărate lovituri.

Chiar dacă se află la închisoare, Adrian Mititelu nu-și lasă din mâini echipa. Cea mai nouă dorință a sa este legată de faptul că vrea să-l aducă la cârma băncii tehnice pe fostul selecționer al naționalei de tineret, Adrian Mutu.

Adrian Mutu și Marcel Pușcaș, la ”FC U” Craiova

Sursele ProSport susțin că Adrian Mititelu se află în discuții avansate cu Adrian Mutu, pe care-l dorește pe banca lui ”FC U” Craiova în locul lui Eugen Trică, deși acesta din urmă a promovat echipa atât în Liga 2, cât și în Liga 1, iar clubul tocmai a anunțat pe pagina sa de Facebook că se desparte de el.

”Briliantul” este liber de contract după ce i s-a terminat contractul cu FRF, unde era selecționerul naționalei României U21.

Mutu își dorește să revină pe banca tehnică a unei echipe de club, iar în perioada următoare ar urma să-i dea un răspuns concret lui Mititelu cu privire la oferta primită.

Marcel Pușcaș, președinte la ”FC U” Craiova mai bine de un an!

Totodată, Marcel Pușcaș, fostul președinte al clubului lui Mititelu, ar urma să revină la echipă, urmând să se stabilească ulterior pe ce funcție. Pușcaș a mai fost conducător la ”FC U” Craiova în perioada 11 octombrie 2018 – 29 iulie 2020, ca președinte, însă despărțirea s-a produs brusc, chiar în vara trecută, după obținerea promovării în Liga 2.

Chiar dacă nu i s-a mai prelungit contractul în iulie 2020, Marcel Pușcaș a continuat să aibă cuvinte frumoase la adresa oltenilor.

„Eu cred că am lucrat bine și absolut tot ce mi s-a cerut să fac, am făcut, ce nu mi s-a cerut să fac, într-adevăr, n-am făcut! Discuțiile pot continua, dar aș vrea să mă opresc aici pentru că nu mai avem timp să ne certăm. Suntem prea bătrâni să ne certăm și să ne mai împăcăm…Să rămână așa!”

Marcel Pușcaș, noiembrie 2020

”FC U” Craiova își joacă ultimul meci în Liga 2, ediția 2020/2021, duminică, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, de la ora 18:30, când întâlnește Dunărea Călărași, echipă care luptă pentru al doilea loc de baraj de promovare în Liga 1.

U Craiova 1948 SA este campioana acestei ediții a Ligii 2, nemaiputând pierde locul 1.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/ce-buget-va-avea-fc-u-craiova-1948-in-liga-1-19266976

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-fc-u-craiova-a-perfectat-primul-transfer-pentru-liga-1-din-liga-2-jucatorul-vine-de-la-fk-csikszereda-19186000

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-jucatori-din-liga-2-pe-lista-aditionala-a-nationalei-u23-a-romaniei-pentru-stagiul-de-pregatire-preolimpic-lotul-convocat-pentru-amicalele-cu-mexic-si-australia-19185997

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-play-off-ului-ligii-2-nu-toate-meciurile-se-disputa-in-acelasi-timp-desi-fiecare-poate-influenta-clasamentul-final-necunoscuta-a-doua-echipa-calificata-la-barajul-de-prom-19185985

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-merge-pe-mana-lui-eugen-trica-si-in-liga-1-comunicatul-clubului-19185722

Andrei TRIFAN, Alin GRIGORE 22 May. 2021, 01:19 Liga 2
Pe aceeași temă