”Adio Serie B!” ”Vulturii” violeți văd deja Campionii FC Argeș în Liga 1. Modul în care jucătorii lui Ionuț Badea au fost primiți la Pitești după victoria cu Rapid | VIDEO

Marius ANGHEL 22 Jul. 2020, 01:57 Liga 2

Victoria in extremis obținută de Campionii FC Argeș în Regie, 2-1 cu Rapid, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 2, ridică șansele piteștenilor la o promovare nesperată în fața unor adversari mult mai titrați și potenți precum echipa tocmai învinsă sau Petrolul. Pe lângă jucătorii lui Ionuț Badea, și suporterii ”vulturilor” au prins din nou aripi, după ce multe sezoane la rând s-au zbăut prin Liga a 3-a și a 2-a, iar acum sărbătoresc o accedere în Liga 1 pentru care lupta n-a fost încă încheiată.

După victoria Argeșului cu Rapid, câțiva suporteri înfocați ai echipei piteșene și-au așteptat favoriții la întoarcerea de la București și i-au întâmpinat cu fumigene și celebrul cântec pentru formațiile care promovează din Liga 2 în Liga 1: ”Adio Serie B!”

Campionii FC Argeș a urcat pe locul 3, de baraj de promovare, după victoria cu Rapid, și dacă va câștiga restanța de pe teren propriu cu CS Mioveni, de vineri, va urca pe poziția a 2-a direct promovabilă. Ulterior, trupa piteșteană va mai avea meciuri cu Petrolul (în deplasare) și UTA (acasă), în încheierea acestui play-off.

Cu Rapid, Daniel Șerbănică a deschis scorul în minutul 56, Marian Drăghiceanu a egalat în minutul 85, iar Ionuț Șerban le-a adus victoria ”vulturilor” în minutul 90+1.

Vulturii-violeți alături de echipă la bine și la greu

Publicată de Fotbal Club Arges Pitesti pe Marţi, 21 iulie 2020

Marius ANGHEL 22 Jul. 2020, 01:57 Liga 2
Pe aceeași temă