Ionuț Badea, mesaj ferm pentru contestatari după victoria ”Campionilor” cu Rapid: ”Avem un cuvânt de spus. Argeșul nu e cu nimic mai prejos decât celelalte echipe, ca palmares, ca istorie sau ca jucători”

Răzvan STÎNGĂ 21 Jul. 2020, 21:12 Liga 2

Campionii FC Argeș a câștigat meciul din play-off-ul Ligii 2 cu Rapid, din Regie, cu 2-1. Piteștenii s-au impus pe final, cu un gol marcat de Ionuț Șerban în minutul 90+1. Tensiunea a fost mare, iar antrenorul Ionuț Badea a recunoscut acest lucru la finalul partidei. A precizat că victoria era capitală pentru ca formația sa să mai păstreze șanse la locurile promovabile sau la poziția de baraj.

Ionuț Badea: ”Am vrut să arătăm că avem un cuvânt de spus în această ierarhie, pe care oamenii de fotbal o fac cu nonșalanță”

În același timp, ”principalul” a transmis un mesaj și celor care nu o pun pe Campionii FC Argeș în rândul formațiilor care pot juca în Liga 1 la finalul play-off-ului din Liga 2. În partida cu Rapid, a subliniat antrenorul, jucătorii săi au demonstrat că nu sunt mai prejos decât adversarii din turneu, ba chiar au arătat că pot să se ridice la un nivel foarte bun.

”A fost un meci cu tensiune, un meci care însemna foarte mult pentru ambele echipe. Cu cât se limitează numărul etapelor, lațul se strânge. Cred că am avut mai multă experiență, pentru că Rapid era echipa cu faza ofensivă cea mai bună dintre cele șase echipe, din câte am văzut. Pentru noi era important să știm ce joacă ei, pentru a contracara. Să punem probleme pentru că era doar o chestiune de timp până cedam teren. Nu ne-am dorit deloc acest lucru, ba din contră. Am vrut să jucăm, am vrut să arătăm că avem un cuvânt de spus în această ierarhie, pe care oamenii de fotbal o fac cu nonșalanță. Argeșul nu e cu nimic mai prejos ca celelalte echipe, ca palmares, ca istorie, ca jucători. Au trecut prin această zonă și au ajuns sus. Avem în spate un istoric”, a declarat Ionuț Badea la DigiSport.

Argeșul a dat lovitura pe final în Regie, cu Rapid, în minutul 90+1. Foto: Sport Pictures

Ionuț Badea: ”Avem seria cea mai lungă de invincibilitate din ambele ligi”

Badea a ținut să amintească faptul că Piteștiul este echipa cu cele mai multe meciuri consecutive fără înfrângere din Liga 1 și Liga 2. Campionii FC Argeș a ajuns la 15 confruntări fără eșec, ultimul fiind înregsitrat în august 2019, 1-2 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu în deplasare.

”E adevărat că suntem o echipă care a prins pe parcus acest gust al obiectivului, însă avem seria cea mai lungă de invincibilitate din ambele ligi. Dar este doar o statistică, nu ne interesează prea mult. Doar momentul ne interesează, iar astăzi am gestionat foarte bine. Pentru mine șansele sunt la fel ca și până acum. A fost un meci care ne permite să ne îndeplinim obiectivul pe care ni l-am propus și vrem să aducem suporterilor și conducerii un moment de fericire”, a continuat Ionuț Badea, care a mai declarat că nu e exclus ca echipa sa să stea în cantonament până la terminarea play-off-ului, pentru a nu apărea și alte cazuri de COVID-19: ”Vrem să eliminăm orice fel de situație de COVID. Deocamdată, ideea e să rămânem în cantonament până la final, dar rămâne de văzut ce decidem. În acest moment suntem în cantonament”.

Ionuț Șerban a marcat golul decisiv în meciul dintre Rapid și Campionii FC Argeș, scor 1-2. Foto: Sport Pictures

Campionii FC Argeș a adunat în play-off-ul Ligii 2 patru puncte în primele două etape. Pe lângă meciul și victoria cu Rapid, a mai jucat o partidă cu Turris Oltul, în deplasare, scor 0-0. Acum se află pe locul 3, cu 23 de puncte, la șase lungimi de liderul UTA, care are un meci în plus, și la unul singur de poziția secundă, Turris Oltul.

Ultimele trei meciuri pentru Campionii FC Argeș în play-off:

vs. CS Mioveni (acasă)
vs. Petrolul (deplasare)
vs. UTA (acasă)

Declarațiile oferite de Ionuț Badea la finalul meciului cu Rapid:

https://www.youtube.com/watch?v=5FysOsi9ll8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1dYzkHO-P9ilHjFwErB5ModntgRk_54qnQgK4Du_a7QQS6LV3vxq1ePDU

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-au-saturat-de-remize-si-meciuri-fara-goluri-in-play-off-rapid-campionii-fc-arges-de-la-ora-1830-in-regie-19140060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-considera-rapidul-iesit-din-cursa-promovarii-dupa-esecul-cu-argesul-in-proportie-foarte-mare-clar-am-ratat-obiectivul-e-un-an-pierdut-ce-a-spus-despre-ramanere-19140189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-frf-are-pe-masa-o-propunere-de-a-incheia-altfel-acest-sezon-competitional-din-liga-1-sa-nu-se-retrogradeze-patru-echipe-sa-promoveze-din-liga-2-nimeni-dar-absolut-nimeni-nu-va-19140074

Răzvan STÎNGĂ 21 Jul. 2020, 21:12 Liga 2
Pe aceeași temă