ACSM Reșița și-a încheiat cantonamentul din Slovenia cu o remiză în fața unei echipe pe care Argeșul a învins-o la scor de neprezentare! Flavius Stoican are la dispoziție încă un portar

Marius ANGHEL 26 Jul. 2024, 14:33 Liga 2
ACSM Reșița și-a încheiat cantonamentul din Slovenia cu o remiză în fața unei echipe pe care Argeșul a învins-o la scor de neprezentare! Flavius Stoican are la dispoziție încă un portar

ACSM Reșița a remizat în ultimul amical pe care l-a avut programat în cantonamentul din Slovenia.

Trupa bănățeană a condus și a fost egalată până în pauză, rezultatul de 1-1 fiind înregistrat și la finalul testului cu NK Kety Emmi Bistrica.

Inițial, echipa antrenată de Flavius Stoican comunicase că va întâlni în ultimul amical formația FC Ittihad Kalba din Emiratele Arabe Unite, însă acest joc a fost anulat.

ACSM Reșița a remizat cu NK Bistrica în ultimul amical din Slovenia. Portarul Matei Goga, surpriza ultimului test!

Contra unui alt adversar în ultimul amical din Slovenia, după ce testul cu FC Ittihad Kalba a fost anulat, ACSM Reșița a remizat cu NK Kety Emmi Bistrica, clasată pe locul 7 din 16 în liga secundă din Slovenia în sezonul trecut. Cu această echipă au jucat amicale în această vară și Dinamo (scor 1-2) și divizionara secundă Campionii FC Argeș (scor 0-3).

Bulgarul Milcho Angelov a înscris în acest joc, însă Reșița a primit gol până la pauză și cum în partea secundă nu s-a mai marcat, meciul s-a terminat cu scorul de 1-1.

În partida desfășurată la Slovenska Bistrica, Flavius Stoican a început în următoarea formulă: Matei Goga – Alin Dudea, Elton da Silva, Sergiu Rimovecz – Alexandru Negru, Damian Isac, Marius Cioiu, Vlad Chera – Florian Haită, Andrei Burlacu – Milcho Angelov.

Clubul nu a comunicat și ceilalți jucători utilizați.

Matei Goga, portar noul la dispoziția lui Stoican

Surprinde prezența în echipă și lot a lui Matei Goga (foto, în galben), un portar în vârstă de 17 ani, originar din Drobeta Turnu Severin și legitimat la U Craiova.

În cantonament, clubul a comunicat că i-a luat ca portari pe Ionuț Rus, Cătălin Căpățână și David Dincă, acesta din urmă fiind prezentat înainte de plecare ca achiziție nouă, ultima dată fost la Concordia Chiajna.

Paul Mereu, un goalkeeper ”under” care aparține de club și a fost în lot în partea a doua a sezonului trecut a fost lăsat acasă, după ce inițial se anunțase continuarea cu acesta!

Două victorii, un egal și un eșec în amicalele din Slovenia pentru echipa lui Flavius Stoican

Odată cu încheierea jocurilor test din Slovenia, ACSM Reșița revine în țară cu un palmares care cuprinde un eșec, două victorii și o remiză.

Meciurile de verificare din acest stagiu le-a început cu ND Ilirija Ljubljana, antepenultima clasată în ediția trecută a ligii secunde din Slovenia, contra căreia a cedat cu scorul de 1-2. Apoi le-a întâlnit pe ND Gorica, a patra clasată în liga secundă din Slovenia, și CSM Unirea Alba Iulia, din Liga a 3-a din România. Cu ultimele două a jucat într-un triunghiular, câte 45 de minute meciul, pe ambele învingându-le cu 2-0, respectiv 1-0.

În fine, în ultimul meci, trupa lui Flavius Stoican a remizat la scorul de 1-1 cu NK Kety Emmi Bistrica, tot o echipă din liga secundă a Sloveniei.

În țară, ACSM Reșița a mai jucat amicale cu Nera Bogodinț (scor 5-1) și FCU Craiova (scor 0-2).

Revenirea în țară are loc vineri, 26 iulie.

Foto: ACSM Reșița

Marius ANGHEL 26 Jul. 2024, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă