CSM Reșița a câștigat, fără gol primit, triunghiularul din Slovenia cu ND Gorica și CSM Unirea Alba Iulia

Marius ANGHEL 21 Jul. 2024, 16:01 Liga 2

CSM Reșița a câștigat triunghiularul jucat sâmbătă seară, 20 iulie, în cantonamentul din Slovenia, cu ND Gorica și CSM Unirea Alba Iulia.

În fața slovenilor, echipa bănățeană s-a impus cu scorul de 2-0, iar contra echipa din Alba victoria a fost una la limită, cu 1-0.

CSM Reșița a câștigat triunghiularul cu ND Gorica și CSM Unirea Alba Iulia

Deși inițial anunțase pentru data de 20 iulie un amical contra ND Gorica, a patra clasată în liga secundă din Slovenia, în cele din urmă, CSM Reșița a fost angrenată într-un triunghiular, fiindcă la joc a intrat și CSM Unirea Alba Iulia, trupă din Liga 3 aflată și ea în această perioadă într-un stagiu de pregătire în această țară.

Jocurile au ținut câte 45 de minute fiecare.

Primul meci al triunghiularului a fost între CSM Unirea Alba Iulia și ND Gorica, care s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru albaiulienii antrenați de Alexandru Pelici a înscris Albert Voinea, dintr-un penalty obținut de Andrei Roșu. Slovenii înscriseseră primii, în minutul 5.

A doua partidă a avut loc între CSM Reșița și ND Gorica. Bănățenii s-au impus cu 2-0, prin reușitele lui Cosmin Tucaliuc (36), din lovitură liberă, și Alexandru Negru (39).

În fine, ultimul joc, cel decisiv, le-a adus față în față pe CSM Reșița și CSM Unirea, iar scorul a fost unul favorabil divizionarei secunde, care s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Andrei Burlacu în minutul 20.

Dintre CSM Reșița și CSM Unirea Alba Iulia, doar bănățenii au comunicat jucătorii utilizați, în timp ce ardelenii au stat mai bine la capitolul imagine, publicând fotografii.

Contra ND Gorica, Flavius Stoican a utilizat jucătorii: Dincă – Dolghi, Elton da Silva, Rimovecz, Chera, D. Fărăgău, Dudea, Haită, Tucaliuc, Al. Negru și Samake.

În schimb, contra CSM Unirea s-a început cu jucătorii: Ct. Căpățână – Lascu, Bocșan, Fota, Dam. Isac, Cioiu, Jerdea, Doană, Andr. Burlacu, M. Angelov și Dudea. Au mai jucat și Gomboș, Rob. Burlacu, Bîcleșanu și L. Popa.

Echipele lui Flavius Stoican și Alexandru Pelici au mai jucat, anterior, un amical în stagiul din Slovenia

În țară, CSM Reșița a mai jucat amicale cu Nera Bogodinț (scor 5-1) și FCU Craiova (scor 0-2), iar în timpul test din acest cantonament a cedat cu scorul de 1-2 cu ND Ilirija Ljubljana, antepenultima clasată în ediția trecută a ligii secunde din Slovenia.

Trupa lui Flavius Stoican a mai avea amicale în stagiul de la Rogla cu FC Damac (23 iulie / Arabia Saudită) și FC Ittihad Kalba (25 iulie / Emiratele Arabe Unite).

În schimb, CSM Unirea Alba Iulia se află în cantonament tot în Slovenia, dar la Dravograd, unde stă până în data de 26 iulie. Înainte de acest triunghiular a jucat, miercuri, un amical cu FC Ittihad Kalba (locul 10 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite), pe care l-a pierdut cu scorul de 1-2.

În țară a jucat un amical, contra divizionarei secunde CSC Dumbrăvița, pe care l-a câștigat cu scorul de 1-0, la Simeria.

Foto: Cătălin Crăciun / CSM Unirea Alba Iulia

Marius ANGHEL 21 Jul. 2024, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă