Concordia Chiajna s-a despărțit și de portarul Daniel Isvoranu. Jucătorul și-a găsit repede altă echipă

Răzvan STÎNGĂ 26 Jan. 2021, 18:56 Liga 2
Concordia Chiajna s-a despărțit și de portarul Daniel Isvoranu. Jucătorul și-a găsit repede altă echipă

Concordia Chiajna face schimbări importante de lot în această iarnă. Continuă să renunțe la jucătorii care nu au dat un randament foarte bun până acum, iar ultimul de care s-a despărțit este Daniel Isvoranu (22 de ani). Portarul și-a găsit deja echipă, iar în a doua parte a campionatului, cel puțin, va juca în Seria 4 din Liga 3, la CS Tunari.

Daniel Isvoranu a fost împrumutat la mai multe echipe în ultimele sezoane 

Daniel Isvoranu a fost utilizat până acum la Concordia Chiajna, în acest sezon, în cinci meciuri. Ultimul în care a prins echipa a fost cel cu Rapid, din 2 octombrie, când Concordia Chiajna a cedat cu 2-4. Sezoanele trecute, portarul de 22 de ani a fost împrumutat de formația din Ilfov la mai multe echipe.

Pe rând, Daniel Isvoranu a fost trimis pe perioadă determinată de timp, începând cu debutul anului 2018, la Turris Oltul, Petrolul, Daco-Getica și Mostiștea Ulmu.

Isvoranu (stânga), în momentul prezentării la Petrolul.
Daniel Isvoranu (stânga), în momentul prezentării la Petrolul.

Daniel Isvoranu, al nouălea jucător care pleacă de la Concordia Chiajna în această iarnă 

Concordia Chiajna s-a despărțit de mai mulți jucători în această iarnă. Încă din ziua reunirii, s-a aflat de numele care nu mai fac parte din planurile clubului, pentru ultimele luni ale sezonului: Bogdan Vișan (fundaș, 19 ani), Alexandru Atomei (mijlocaș, 17 ani), Daniel Cîrjan (mijlocaș, 23 de ani), Stelian Cucu (mijlocaș, 31 de ani), a semnat cu SC Oțelul, Baudouin Kanda (mijlocaș, 27 de ani), a semnat cu Dunărea Călărași, Karim Safsaf (mijlocaș, 26 de ani), Sergiu Arnăutu (atacant, 30 de ani), a semnat cu Petrolul, și Philippe Nsiah (atacant, 26 de ani), a semnat cu Steaua.

La nivelul venirilor, Concordia Chiajna a adus doar doi jucători. Este vorba de Bogdan Manole (fundaș, 24 de ani) și Gabriel Deac (mijlocaș, 25 de ani).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

https://liga2.prosport.ro/liga-3/doi-atacanti-din-liga-2-primele-achizitii-ale-stelei-in-2021-dragos-huiban-si-philippe-nsiah-au-fost-prezentati-pe-noul-stadion-din-ghencea-19165916

https://liga2.prosport.ro/liga-3/schimbari-importante-de-lot-la-sc-otelul-galatenii-au-adus-doi-jucatori-si-au-renuntat-la-cinci-in-lupta-pentru-promovare-in-seria-2-a-ligii-a-3-a-19165849

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Jan. 2021, 18:56 Liga 2
Pe aceeași temă