Zaluschi întărește lotul Ripensiei în lupta pentru promovare cu ASU Poli

„Ripi” se întărește pentru lupta din returul Ligii a IV-a Timiș. Roș-galbenii au anunțat azi transferul mijlocașului Adrian Zaluschi. Fost jucător al lui Poli și UTA timișoreanul în vârstă de 25 de ani revine pe gazon după accidentarea gravă suferită primăvara trecută.

Zaluschi e al doilea jucător transferat de FC Ripensia în această pauză competițională după Adrian Ungureanu de la Mama Mia Becicherecu Mic. Mijlocașul defensiv care poate evolua și în centrul defensivei a fost unul dintre jucătorii lui Poli căruia i s-a văzut un viitor frumos. În luna martie „Zalu” a suferit însă o accidentare gravă după ce a fost lovit cu genunchiul în cap în partida de Liga a II-a dintre Gloria Bistrița și UTA. El a suferit o triplă fractură craniană și viața i-a fost pusă în pericol. Medicii l-au slavat însă pe jucător și acesta a beneficiat inclusiv de sprijinul galeriei arădene pentru recuperare.

„Venirea la Ripensia reprezintă o provocare pentru mine. Am avut și alte oferte însă am ales să vin alături de „Ripi” și să pun umărul la ascensiunea clubului. A fost perioada mai puțin fastă pentru mine în ultimele 9 luni, după accidentarea suferită când evoluam pentru UTA, dar acum sunt complet refăcut și mă simt bine. Acum, în primă fază, îmi doresc promovarea în liga a 3-a”, a declarat Adrian Zaluschi pentru ripensiatimisoara.ro.

La capitolul despărțiri, timișorenii nu vor mai conta probabil în retur pe serviciile unui alt nume cu experiență de ligă superioară. Fundașul Florin Nohai dorind să plece în Suedia. Ripensia se va reuni pe 12 ianuarie și are stabilit în bună măsură programul de iarnă.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)

Pe aceeași temă