Strângerea de fonduri pentru ajutorarea lui Zaluschi rămâne deschisă până vineri

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 12:00 Diverse
Strângerea de fonduri pentru ajutorarea lui Zaluschi** rămâne deschisă până vineri

UPDATE: În urma unor sesizări ale unor utiști aflați în străinătate, completăm informațiile trimise acum câteva zile cu Codul Swift al Alpha Bank: BUCUROBU iar BIC este BUCU. Titular cont: Asociatia Suporter Club UTA Arad.

Strângerea de fonduri rămâne deschisă până vineri, iar ulterior vor fi trimiși banii către Adrian Zaluschi.

 


Sensibilizați de accidentarea suferită de Adrian Zaluschi la Bistrița, în meciul dintre Gloria și FC UTA, conducătorii Suporter Club UTA fac apel către toți fanii utiști să doneze bani pentru jucătorul echipei arădene. Zaluschi a suferit vineri o triplă fractură craniană, fiind operat sâmbătă la Cluj.

Iată comunicatul emis de SCU:

„Suporter Club UTA face un apel tuturor utiștilor să doneze în funcție de posibilitățile lor materiale o sumă de bani ce va fi direcționată către jucătorul Adrian Zaluschi pentru a-l ajuta în procesul delicat de refacere după operația la cap suferită în cursul zilei de sâmbătă. Familia are nevoie de bani pentru medicamente, alimentație și alte cheltuieli mai ales că jucătorul nu are o asigurare medicală validă, contribuțiile obligatorii la fondul de sănătate nefiind plătite de angajatorul său. În speranța unei recuperări cât mai rapide și complete a jucătorului, Suporter Club UTA îi roagă pe toți utiștii să contribuie cu o sumă de bani pe care o pot dona în două posibilități:
       – La Old Lady’s Pub pe strada Poetului nr. 5 unde va exista o listă nominală pe care va semna fiecare donator și va fi specificată suma donată;
       – În conturile Suporter Club UTA deschise la Alpha Bank, sucursala Arad: RO47BUCU575010222511RO01 – LEI, respectiv RO04BUCU575010222511EU01 – EURO. Îi rugăm pe cei care vor dona bani în conturile specificate să trimită și un mail la adresa [email protected] în care să-și specifice numele și suma donată.”

 

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 12:00 Diverse
Pe aceeași temă