Tudorache a stabilit obiectivului Jiului: „Vrem în prima jumătate”

Tudorache a stabilit obiectivului Jiului:**

Jiul scoate la vânzare bilete pentru meciurile de pe teren propriu și oferă spațiu lângă terenul mare pentru oamenii de afaceri din Vale care vor să susțină echipa.

După o iarnă în care echipa de fotbal Jiul Petroșani a părut că se sufocă la un moment dat și că nimeni nu găsește colacul de salvare, ei bine, Jiul începe cu planuri mari returul de campionat și visează frumos spre un viitor pe care palmaresul îl recomandă. Managerul Marin Tudorache spune că oferă șansa celor care doresc să fie alături de echipa să vină în ajutorul ei cu ce pot.

„La meciurile de acasă vom pune în vânzare bilete a căror preț este de 5 lei. De data acesta biletul va fi obligatoriu pentru că trebuie să ajutăm cumva echipa, iar oamenii de afaceri din zonă care tot spun că vor să ne ajute o pot face cu panouri publicitare pe care să le amenajăm lângă terenul mare”, spune managerul petroșenenilor.

Meci greu cu Hațegul

Jiul va juca în prima etapă, în deplasare, la Retezatul Hațeg, echipă care domină autoritar Divizia Județeană și sub culorile căreia se află nu mai puțin de 11 jucători din Valea Jiului, ultima achiziție fiind chiar Răzvan Drăgoescu de la Jiul. „Este un meci greu pentru noi, dar avem ambițiile noastre. Ne dorim să terminăm returul de campionat în prima jumătate a clasamentului. Eu unul sunt mulțumit de drumul pe care l-am luat. Am reușit transferurile pe care ni le-am dorit. Ne-am scăpat și de datorii. Am achitat vizele jucătorilor. Totul este în ordine pentru retur”, a spus Tudorache

Sansiro Ciocoi, pariul echipei

Revenirea lui Sansiro Ciocoi la Jiul, după o absență de șapte ani, este cel mai mare pariu al „minerilor” pentru acest retur. Este bine știut faptul că Sansiro Ciocoi a renunțat la fotbal la vârsta de 28 de ani tocmai când îmbrăca tricou Jiului și s-a reapucat de marea dragoste la Minerul Uricani. Ocupat mai mereu cu taximetria, Ciocoi nu a uitat de unde a plecat și a revenit la Jiul pentru a da o mână de ajutor echipei.  „A venit de bună voie, iar pentru noi este un lucru îmbucurător. Este un jucător matur și putem conta pe experiența lui”, spune Tudorache.

Pintilii cu sufletul alături de Jiul

Marin Tudorache spune că și fostul jucător al Jiului, în prezent  la Steaua, Mihai Pintilii este cu sufletul alături de echipa care l-a lansat în fotbalul de mare performanță. „Faptul că ne sună și vine de fiecare dată când este la Petroșani la meciurile noastre pentru noi înseamnă mult lucrul acesta. Nu e neapărat nevoie să ne ajute financiar face mult să știm că este sufletește alături de noi”, afirmă Tudorache.

Acesta mai crede că în următorii ani Jiul va putea reveni acolo unde îi este locul și unde tradiția o cere, în prima ligă.

Articol scris de Loredana Juglea

Pe aceeași temă