Jucătorii Jiului întră pe gratis pe teren

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 14:36 Ligi județene
Jucătorii Jiului** întră pe gratis pe teren

Oficialii echipei Jiul s-au arătat mulțumiți după egalul cu Minerul Uricani, dar cel mai mult s-a bucurat managerul Marin Tudorache a cărei inițiative de a pune în vânzare bilete la fiecare meci al Jiului pentru cei care doresc să ajute clubul a avut succes. 

„Echipa este la început joacă bine și o face din plăcere. Vreau să spun că niciun jucător de la Jiul nu are salariu. Joacă pe gratis Ce mai mult mă bucur că lumea a înțeles că trebuie să vină lângă  noi și am vândut 190 de bilete ceea ce a însemnat aproape 1000 de lei”, a declarat Marin Tudorache.

„Noi am jucat cu Uricaniul o echipă mult mai bine cotată decât noi și rezultatul este unul care ne dă încredere. Acum ne gândim la deplasare da la Criscior. Avem nevoie de două microbuze pentru a ne deplasa. Poate oamenii de afaceri mai darnici din Vale ne vor susține”, a mai spus Tudorache.

Radu Ion a plecat

Radu Ion, jucătorul preferat al lui Miron Cozma care a ales să revină pe teren la vârsta de 45 de ani. A jucat doar în primele trei etape la Petroșani după care a ales un alt drum, și anume antrenor la CS Vulcan. „Radu Ion a plecat pentru că are și el de întreținut o familie, iar Jiul nu putea să-i ofere nimic, acum. Noi am înțeles situația și nu avem nimic de reproșat”, a declarat Marin Tudorache.

„Sunt foarte mulțumit că oamenii au reacționat pozitiv la solicitarea noastră de a cumpăra bilete. Am vândut 190 de bilete”, a declarat managerul Marin Tudorache.

Articol scris de Loredana JUGLEA

 

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 14:36 Ligi județene
Pe aceeași temă