Jiul începe returul cu ajutorul Primăriei: „S-a găsit soluție legală”

Jiul începe returul cu ajutorul Primăriei:**

Managerul echipei de fotbal Jiul Petroșani, Marin Tudorache, a confirmat faptul că Jiul va începe returul de campionat în aceleași condiții și anume cu sprijin de la primăria Petroșani, 4.500 de lei, lunar.

Marin Tudorache i-a asigurat pe fanii echipei Jiul că gruparea fanion a Văii va începe returul de campionat cu sprijin de la Primăria Petroșani. „S-a găsit, în cele din urmă, soluție legală și vom fi ajutați de Primărie, chiar dacă fuziunea nu a mai avut loc și va avea la vară. Sunt foarte mulțumit că am reușit acest lucru și că Jiul va începe campionatul.”, a spus Tudorache.

Cinci nume noi sub culorile Jiului

Și după vestea bună că Jiul va începe returul de campionat, oficialii nu au stat cu mâinile în sân și au adus deja cinci nume noi printre care și fostul jucător al jiuliștilor Sansiro Ciocoi. „Ciocoi a revenit la Jiul de bună voie cu dorința declarată că vrea să ne dea o mână de ajutor și noi l-am acceptat. Au mai venit: Radu Boșneag de la Hercules Lupeni, David Daniel, Robert Stoicoiu și Alexandru Daj. Sunt jucători de care avem nevoie.”, a afirmat Tudorcahe.

Jiul va susține primul să amical din acest an, miercuri, de la ora 16:00, la Petroșani cu Inter Petrila.

Articol scris de Loredana JUGLEA
 

Pe aceeași temă