CSM Vaslui și Poli Iași joacă un meci caritabil pentru a sprijini copiii bolnavi de autism. Mai multe tricouri ale unor foști sau actuali jucători sunt scoase la licitație

Narcis POHOAȚĂ 12 Sep. 2023, 15:27 Special

Echipa din Liga 3 CSM Vaslui și prim-divizionara Politehnica Iași vor juca un meci caritabil la Vaslui. Ambele cluburi sprijină copiii bolnavi de autism și încearcă să atragă de partea lor și alte persoane interesate să ajute.

Amical cu scop caritabil între CSM Vaslui și Poli Iași

Clubul Politehnica Iași a acceptat invitația de a participa miercuri, 13 septembrie, la ora 18:30, la un meci caritabil în compania echipei nou-promovate în Liga 3 CSM Vaslui, partidă amicală ce va avea loc pe stadionul Municipal din Vaslui.

Spectatorii prezenți în tribune vor putea sprijini, prin donații, Fundația ”Cristi’s Outreach” din Bârlad, care lucrează cu copii din spectrul autismului.

Jucătorii clubului din Copou vor dona spre licitare un tricou oficial de joc și o minge, ambele semnate de fotbaliști și antrenori. De asemenea, la stadionul din Vaslui vor fi puse în vânzare bilete la meciul din SuperLigă dintre Poli Iași și FC Botoșani, din etapa a 9-a, iar toți banii încasați din comercializarea tichetelor cu prilejul evenimentului caritabil vor fi donați fundației.

”Ne bucurăm să participăm la acest eveniment și sper că prezența echipei noastre va sensibiliza și mai mult comunitatea vasluiană. Am aflat că fundația de la Bârlad a rămas fără finanțare și cel mai mult au de suferit copiii care mergeau la tratament acolo. Pe lângă tricoul și mingea cu semnăturile jucătorilor și antrenorilor, vom dona și banii încasați mâine, la Vaslui, din vânzarea biletelor la derby-ul regional de lunea viitoare cu FC Botoșani. Vasluienii au fost obișnuiți cu meciuri de înalt nivel în prima ligă și cupe europene și sunt sigur că vor dori să asiste la un meci foarte interesant în Copou, fiind de două ori câștigați, ajutând copiii și vizionând o partida atractivă”, a precizat Florin Briaur, managerul executiv al Politehnicii Iași.

Meciul Poli Iași – FC Botoșani din SuperLigă va avea loc luni, 18 septembrie, în Copou, la ora 18.30. Biletele de acces pot fi achiziționate la următoarele prețuri:

  • 20 lei – intrare generală Peluza A, Tribuna A și Tribuna B
  • 40 lei – Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8
  • 80 lei – Tribuna 0
  • 300 lei – Tribuna 0 fotolii.

Tricou de la Hagi, Deac, Dorel Zaharia sau Nicoliță, scoase la licitație

Din partea AJF Vaslui vor fi scoase la licitație mai multe tricouri, între care cel al lui Bănel Nicoliță de la Nantes, Dorel Zaharia de la Steaua, Vasile Buhăescu de la Dinamo, Marius Briceag de la U Craiova cu semnăturile echipei, Gabriel Deac de la CFR, Louis Munteanu de la Farul sau un tricoul de campion cu Farul care are pe el semnătura lui Gheorghe Hagi.

Întreaga acțiune este pornită la inițiativa Asociației Județene de Fotbal Vaslui.

Narcis POHOAȚĂ 12 Sep. 2023, 15:27 Special
Pe aceeași temă