Zdrâncă, antrenor cu portarii la Călărași

23 Apr. 2009, 11:29 Liga 3
Zdrâncă, antrenor cu portarii la Călărași

Fostul portar al echipei Jiul, Daniel Zdrâncă, îmbrățișează de puțină vreme o nouă meserie, cea de antrenor cu portarii la echipa din liga a treia Dunărea Călărași.

 

„Am venit să joc la Călărași, dar m-am accidentat și am fost tentat să fac și altceva așa că m-am decis să mă apuc de antrenorat. Când îmi voi reveni cu glezna probabil că voi juca din nou”, spune tânărul de 28 de ani.

 

Până la revenirea pe gazon Zdrâncă se ocupă de pregătirea a doi portari talentați: Valentin Borș, 25 de ani și Bogdan Platha – 23 de ani.


„Sunt colegii mei și sunt doi portari buni, unul dintre ei are meciuri în Liga l”, spune Zdrâncă.

 

Acesta speră ca din vară să revină într-un eșalon valoric mai ridicat. „Mă tentează să rămân antrenor dar pe de altă parte îmi doresc să mai joc. Aici la Călărași sunt planuri mari de promovare, oamenii sunt serioși și chiar doresc performanță”, a spus cel poreclit la Jiul „Zapata”.

 

Daniel Zdrâncă s-a despărțit de echipa Jiul în iarna acestui an din motive contractuale. Suporterii Jiul l-au votat pe Zdrâncă ca făcând parte din primii cinci jucători ai echipei, în sezonul trecut.

 

articol scris de Loredana Juglea

23 Apr. 2009, 11:29 Liga 3
Pe aceeași temă