Campion mondial la minifotbal, Vlăduț Mocanu poate ajunge în Liga 2! Atacantul va da probe: ”Nu mă grăbesc să semnez, vreau să iau cea mai bună decizie”

Andrei PASCU 11 Dec. 2023, 15:18 Liga 3
Campion mondial la minifotbal, Vlăduț Mocanu poate ajunge în Liga 2! Atacantul va da probe: ”Nu mă grăbesc să semnez, vreau să iau cea mai bună decizie”

Vlăduț Mocanu (25 de ani), campion mondial la minifotbal cu România, a încheiat conturile cu Rapid Brodoc, formație clasată pe ultimul loc în Seria 1 din Liga 3. El a reziliat contractul cu echipa la care era căpitan și speră să ajungă în Liga 2.

Are câteva oferte clare din Liga 3, dar vrea să facă pasul în față. Conform informațiilor oferite chiar de el, va merge să susțină probe de joc în această iarnă, urmând ca mai apoi să poată semna, dacă va convinge, un contract în divizia secundă.

Vlăduț Mocanu vrea să ajungă în Liga 2. A reziliat cu Rapid Brodoc, ultimul loc în Seria 1 din Liga 3

Vlăduț Mocanu și-a îndeplinit un vis cu succesul de la minifotbal, dar vrea mai mult și de la fotbalul mare, dorind să ajungă în Liga 2 în această iarnă. Înainte de Rapid Brodoc, cu care a semnat în vara lui 2022, a mai jucat la Știința Miroslava și Flacăra Erbiceni, iar acum își dorește un pas important în carieră.

Născut la Iași, la 19 octombrie 1998, Vlăduț Mocanu și-a făcut publice planurile.

Am mai multe oferte de la echipe din Liga 3, însă îmi doresc să fac pasul către Liga 2. Voi susține probe în această iarnă și sper să ajung mai sus de Liga 3. Sunt pregătit să joc la acest nivel. Nu mă grăbesc să semnez, fiindcă vreau să iau cea mai bună decizie.

La fel ca toţi copiii din zona Moldovei, visam să joc la FC Vaslui. Mergeam la meciuri mereu. Ţin minte că la 15 ani eram cel mai mic din lotul de juniori. Când echipa era pe cale să se desfiinţeze, s-a pus problema ca noi, juniorii, alături de jucători de la Bârlad, să jucăm într-un meci cu Steaua.

Acest lucru nu s-a întâmplat, dar tot mă gândesc şi acum cum ar fi fost ca noi, nişte copii, să fi jucat cu o echipă atât de mare. Din păcate, s-a terminat cu FC Vaslui şi, odată cu sfârşitul echipei, au murit şi speranţele noastre. E foarte greu să prinzi acum o echipă de Liga 1”, a precizat Vlăduț Mocanu, citat de Sport Actual.

Vlăduț Mocanu a lăsat Rapid Brodoc, ultima clasată în Seria 1 din Liga 3

Rapid Brodoc nu o duce deloc bine în Seria 1 a Ligii 3, fiind pe ultima poziție, 9, în urma a 13 meciuri disputate. Are 11 puncte, la o lungime de penultimul loc, Aerostar Bacău. A adunat trei victorii, două remize și opt eșecuri.

Din cauza parcursului din prima parte a campionatului, Rapid Brodoc a și reziliat cu antrenorul Romică Dorin, care și-a dat demisia în urma etapei a 13-a din 15 programate în Liga 3 în 2023. În ultimele runde ale anului, președintele și directorul sportiv al echipei, Vlad Sârbu, a condus echipa din poziția de antrenor.

Începând de astăzi, Clubul FC Rapid Brodoc a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu atacantul Vlad Mocanu.

Îi mulțumim pentru tot aportul adus parcursului sportiv al echipei noastre și îi dorim mult succes în carieră!”, a anunțat Rapid Brodoc.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/noua-baza-sportiva-din-zarnesti-trebuia-sa-fie-gata-din-2022-19295929

https://liga2.prosport.ro/liga-3/clasamentul-celor-mai-bune-echipe-din-liga-3-19295889

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-a-primit-300-000-de-lei-de-la-primaria-suceava-19295864

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-venituri-record-in-doar-jumatate-de-sezon-aproximativ-500-000-de-euro-19295857

https://liga2.prosport.ro/liga-3/druckeria-mesaj-de-sustinere-pentru-ciprian-freant-19295856

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u17-a-aflat-adversarele-de-la-turul-de-elita-din-cadrul-preliminariilor-euro-2024-19295838

Andrei PASCU 11 Dec. 2023, 15:18 Liga 3
Pe aceeași temă