Viitorul Dăești are imn! Echipa la care joacă Florin Costea este liderul surpriză al Seriei a 6-a a Ligii 3

Adrian MUJEA 05 Oct. 2021, 15:14 Liga 3
Viitorul Dăești are imn! Echipa la care joacă Florin Costea este liderul surpriză al Seriei a 6-a a Ligii 3

Viitorul Dăești, liderul surpriză din Seria a 6-a a Ligii 3 după șase etape, echipa vâlceană unde vedetă este fostul internațional Florin Costea (36 de ani) are de zilele trecute imn oficial.

Cântecul dedicat clubului care joacă la Fedeleșoiu a răsunat pentru prima dată la derby-ul județean cu Flacăra Horezu, disputat sâmbăta trecută și câștigat cu scorul de 3-1.

Vlad Alexandrescu, compozitorul imnului echipei din Dăești: ”Versurile s-au așternut pe hârtie de la sine”

Vocalist și chitară solo la trupa locală CiviC RebelS, profesorul de engleză Vlad Alexandrescu a compus imnul pentru trupa lui Florin Costea.

”Încă din tinerețile mele, am avut trei pasiuni: pescuitul, muzica și fotbalul. În ceea ce privește pescuitul, încă nu am avut vreo cerere de a concepe un imn, acolo trebuie să fie liniște deplină! Când a venit propunerea lui Ciprian Olaru de a scrie un îndemn muzical pentru echipa Viitorul Dăești, nu prea am stat pe gânduri și am fost onorat de idee. Versurile s-au așternut pe hârtie de la sine, dedicarea și munca tuturor din echipă fiind principala inspirație. Rezultatul l-ați putut asculta deja, în premieră și sper să aducă cât mai multe rezultate bune echipei”, a declarat Vlad Alexandrescu.

Viitorul Dăești, liderul surpriză din Seria a 6-a a Ligii 3

Echipa antrenată de Adrian Popa este lider în Seria 6 a Ligii 3, fiind neînvinsă după șase etape, iar în etapa viitoare va juca la CSM Slatina, ocupanta locului 2, principala favorită la promovare din această serie. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15:00.

Viitorul are 16 puncte după șase etape, iar Slatina are 14 puncte. Pe locul 3 se află Sporting Roșiori, cu 11 puncte.

Imnul echipei Viitorul Dăești:

https://www.youtube.com/watch?v=qOU4MSw7iuo&ab_channel=ionutungureanu

Foto principal: Viitorul Dăești

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-dintre-cei-zece-lideri-farul-2-si-csc-ghiroda-joaca-vineri-trei-echipe-au-punctaj-maxim-inaintea-desfasurari-acestei-runde-19203500

https://liga2.prosport.ro/liga-3/schimbari-de-antrenori-pe-banda-rulanta-in-liga-3-csm-alexandria-a-reziliat-contractul-cu-mugurel-cornateanu-dupa-esecul-cu-lanterna-rosie-a-seriei-a-6-a-teleormanenii-au-numit-nou-19203555

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-pandurii-si-a-mai-luat-un-portar-un-junior-de-la-viitorul-daesti-19199865

Adrian MUJEA 05 Oct. 2021, 15:14 Liga 3
Pe aceeași temă