VIDEO | Reușită fabuloasă în Liga 3! Radu Ungurianu, de la Bucovina Rădăuți, a marcat unul dintre cel mai rapide și spectaculose goluri din istoria fotbalului

Răzvan STÎNGĂ 19 Sep. 2021, 14:21 Liga 3
VIDEO | Reușită fabuloasă în Liga 3! Radu Ungurianu, de la Bucovina Rădăuți, a marcat unul dintre cel mai rapide și spectaculose goluri din istoria fotbalului

Numele Radu Ungurianu (25 de ani) face înconjurul lumii. Mijlocașul echipei Bucovina Rădăuți a marcat unul dintre cele mai rapide goluri din istoria fotbalului (la patru secunde de la fluierul de start), dar și unul dintre cele mai spectaculose reușite, de la mijlocul terenului.

Radu Ungurianu, gol în secunda patru, de la centrul terenului 

În etapa a 4-a a Ligii a 3-a, în Seria 1, Bucovina Rădăuți a evoluat pe teren propriu, contra celor de la Şomuz Fălticeni. Gazdele au avut lovitura de începere, iar imediat ce a fost dat startul partidei, Radu Ungurianu l-a văzut ieșit pe portarul echipei din Fălticeni și a tras din propria jumătate. Balonul a intrat în poartă, spre bucuria fanilor prezenți în tribunele stadionului din Rădăuți. Nici colegilor mijlocașului nu le-a venit să creadă, iar câțiva dintre ei și-au pus mâinile în cap.

Bucovina Rădăuți a învins Șomuz Fălticeni cu 2-0 

Pentru ca ”tabloul” să fie complet pentru Bucovina Rădăuți, partida cu Șomuz Fălticeni a fost câștigată cu 2-0. Scorul final a fost stabilit de Ionel Stoian, care a marcat în minutul 35.

Deși Bucovina Rădăuți prezintă golul ca fiind cel mai rapid din istoria fotbalului, Radu Ungurianu nu se poate lăuda cu o astfel de performață, ci doar că a reușit să marcheze unul dintre cele mai rapide goluri. Și așa o performanță lăudabilă.

  • Radu Ungurianu a fost transferat înaintea startului de campionat. Stagiunea trecută a evoluat la Foresta Suceava. 

Reușita lui Radu Ungurianu e printre cele mai rapide goluri din istoria fotbalului 

O reușită mai rapidă a fost, de exemplu, cea a unui fotbalist din Scoția, de la Maryhill, Gavin Stokes, în anul 2017. Acesta a marcat la circa două secunde de la fluierul de start.

Bucovina Rădăuți e prima în Seria 1 a Ligii a 3-a, cu 10 puncte după patru etape, la egalitate cu următoarea clasată, Dante Botoșani, dar pe care o depășește la golaveraj. Podiumul este încheiat, în Seria 1, de CSM Ceahlăul, 7 puncte.

În etapa a 5-a a Ligii a 3-a, Bucovina Rădăuți va evolua pe teren străin, cu Știința Miroslava, locul 7 în acest moment.

Foto și video: CSM Bucovina Rădăuți

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Sep. 2021, 14:21 Liga 3
Pe aceeași temă