UTA a ratat șansa de a învinge Becicherecu. Strătilă: „Îi batem în retur și promovăm”

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 18:33 Liga 3
UTA a ratat șansa de a învinge Becicherecu.** Strătilă:

Mijlocașul dreapta pe care UTA Bătrâna Doamnă speră să-l păstreze și din retur a avut contribuția sa la punctul „scos”, până la urmă, de arădeni în meciul cu Mama Mia, scpr 2-2. Sorin Strătilă a întâmpinat rezistență mult mai aprigă decât în confruntările precedente. Pusă în gardă că de la el pleacă o serie de acțiuni periculoase, banda stângă a timișenilor, unde au jucat Negruț și Mancaș (ajutați de veteranul Luță), a încercat să-l strângă cât a putut de puternic.

Totuși, Strătilă a reușit să-și facă numărul, doar prin fault a putut fi oprit în minutul 16, după ce luat la picior defensiva în careu, iar din acea fază a ieșit penalty-ul transformat în gol de Adrian Voicu.

„Un meci cu o echipă foarte bine așezată, se apără bine. Au jucători tineri, buni și arțăgoși, dar e păcat, trebuia să luăm cele trei puncte. Dar îi batem în retur la ei. și promovăm cu siguranță, sută la sută! Suntem acolo, nu s-a schimbat nimic, avem 3 puncte distanță de primul loc, totul e la mâna noastră. Jucăm cu Sebiș și Giarmata acasă în retur, se vor mai încurca și ele, e greu să ții pasul”, e părerea categorică a fotbalistului.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul UTA B.D. – Mama Mia Becicherecu Mic 2-2

Arădenii încheie turul în fieful celor de la FC Hunedoara. Trupa din Orașul Corvinilor tocmai a pus punct unei serii de patru înfrângeri consecutive (cinci meciuri fără gol marcat), sâmbătă a câștigat cu 2-1 la Mehedinți. „Am înțeles de la suporteri că sunt frații noștri, galeriile sunt prietene. Vă dați seama că își dau viața! Chiar am un prieten acolo, pe Roiu, am jucat cu el la Steaua, am vorbit cu el și mi-a spus că ne așteaptă să ne bată. Bine că i-au bătut toți și ne așteaptă pe noi să ne bată!”, a constatat amuzat Sorin Strătilă.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Musca

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 18:33 Liga 3
Pe aceeași temă