Sorin Strătilă va juca din nou în ”Ștefan cel Mare”. Mijlocașul n-a rămas mult timp fără echipă după despărțirea de CSM Focșani

Adi MARICA 28 Jan. 2023, 15:20 Liga 3
Sorin Strătilă va juca din nou în ”Ștefan cel Mare”. Mijlocașul n-a rămas mult timp fără echipă după despărțirea de CSM Focșani

Sorin Strătilă, fost jucător în prima ligă la Astra, Dinamo și Concordia Chiajna, sau în Liga 2 la UTA, a semnat cu o nouă echipă după ce în această săptămână și-a reziliat contractul cu CSM Focșani, formație din Liga 3 care visează la promovare, dar care e abia pe locul 4 în Seria a 2-a și în această iarnă face din nou schimbări importante în lot.

Mijlocașul brașovean de 36 de ani va juca din nou în ”Ștefan cel Mare”, unde a activat între 2011 și 2012, însă nu o va face pentru actuala Dinamo din Liga 2, care oricum în acest sezon și-a disputat meciurile de acasă la Clinceni sau Giurgiu, ci pentru CS Dinamo, nou-promovata în Liga 3, echipa Ministerului de Interne.

Noua echipă a lui Strătilă își dispută jocurile de acasă chiar pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”, ocupă locul 5 în Seria a 4-a a Ligii 3 și visează, la rândul ei, la o promovare în Liga 2.

Sorin Strătilă a semnat cu CS Dinamo după despărțirea de CSM Focșani

La doar câteva zile după ce s-a despărțit de CSM Focșani, mijlocașul Sorin Strătilă a semnat cu CS Dinamo, echipă preluată la finalul anului trecut de Marius Bratu, antrenor pe care l-a avut în startul sezonului chiar la trupa din județul Vrancea.

”Nu vreau să mă las, cred că încă mai pot juca lejer la Liga a 3-a”, spunea Strătilă după despărțirea de CSM Focșani.

Strătilă a avut mai mai multe oferte de la echipe din Liga 3, iar în final a ales CS Dinamo, club care în aceste zile trece printr-un scandal, team-managerul Dănuț Lupu fiind acuzat de jucătorul Adrian Dorobanțu că a sărit asupra sa în vestiar, l-a umilit și l-a luat la bătaie fiindcă nu vrea să accepte rezilierea amiabilă a contractului.

Contract până la finalul sezonului pentru Strătilă la CS Dinamo

Sorin Strătilă a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu CS Dinamo.

”După ce am plecat de la Focșani, telefonul a început să sune. Am ales CS Dinamo, unde voi lucra cu antrenorul Marius Bratu. Am ales CS Dinamo pentru condițiile oferite și primul obiectiv este calificarea în play-off, unde totul este posibil”, a spus Strătilă.

  • La SC Dinamo 1948 SA, echipă aflată acum pentru prima dată în istoria sa în Liga 2, Sorin Strătilă a jucat în 26 de meciuri în prima ligă și a înscris un gol. Are și un joc în Cupa României, competiție pe care Dinamo, cu el în lot, a câștigat-o în 2012.

Strătilă a început fotbalul la Tractorul Braşov, iar în cariera sa a evoluat pentru Euro Africa Buşteni, Inter Gaz, Royal Ghimbav, Steaua 2, Astra, Dinamo, Concordia Chiajna, UTA, SR Braşov, Olimpic Cetate Râşnov și CSM Focșani. Strătilă are 115 jocuri în Liga 1, competiţie în care a marcat de 15 ori. Braşoveanul are şi o selecţie la naţionala României.

Luni, 30 ianuarie, CS Dinamo pleacă în cantonament la Izvorul Mureșului, pentru 12 zile. În această iarnă a disputat un amical cu divicionara secundă Concordia Chiajna, pe care l-a pierdut cu scorul de 0-4, la Buftea.

Adi MARICA 28 Jan. 2023, 15:20 Liga 3
Pe aceeași temă