Sorin Strătilă, one man-show la ultimul meci al AS SR Brașov. A reușit ceva ce nu a putut până acum în cariera sa

Marius ANGHEL 03 Apr. 2018, 12:01 Ligi județene
Sorin Strătilă, one man-show la ultimul meci al AS SR Brașov.** A reușit ceva ce nu a putut până acum în cariera sa

Mijlocașul Sorin Strătilă (31 de ani) și-a pus amprenta din plin pe jocul „stegarilor” în meciul de la finalul săptămânii din deplasarea de la Victoria, câștiga cu 4-0 cu Chimia. Transferat în acestă iarnă, după ce s-a despărțit de UTA Arad, Strătilă a marcat de trei ori, acesta fiind primul său hattrick într-un meci oficial.

„Am mai dat trei goluri într-un meci, acum doi ani, când jucam la UTA, dar atunci era un joc amical cu Luceafărul Oradea. Mă bucur că am reușit primul meu hattrick într-un meci oficial pentru AS SR Brașov. Chiar mă întreba Florin Stîngă înaintea meciului când dau și eu un gol. Iată că au fost trei, într-un meci contra unei echipe bune din campionatul județean. Nu mi-a fost deloc teamă de jocul mai dur al celor de la Chimia. Ne-am adaptat rapid la condițiile de joc și chiar dacă terenul a fost moale am reușit să ne impunem jocul. Am simțit din startul jocului că nu vom avea probleme. La ce echipă avem, mai greu e până dai primul gol, apoi totul devine ușor. Cei de la Chimia au băgat materiale în startul jocului, dar după ce am marcat primele goluri și-au dat seama că nu pot mai mult. Este o victorie clară, iar scorul putea fi chiar mult mai mare”, a spus Strătilă pentru Monitorul Expres.

În meciul cu Chimia Victoria, pentru AS SR Brașov au marcat Sorin Strătilă (18, 25 – pen., 76 – pen.) și Horia Popa (78). După 17 etape desfășurate în Liga 4, gruparea brașoveană ocupă primul loc, cu 45 de puncte, la egalitate cu Precizia Săcele.

Pentru fani

Mijlocașul brașovean spune că dedică acest hat-trick fanilor brașoveni, care au fost în număr mare și la meciul de la Victoria. „Fanii m-au convins să vin la AS SR și sunt convins că am făcut o alegere bună. Lor le dedic acest hat-trick. I-am simțit pe suporteri alături de echipă și la Victoria unde ne-au susținut pe toata durata jocului și sunt convins că împreună vom sărbători și victoria din meciul cu Olimpic Zărnești”, a mai declarat Sorin Strătilă.

La finalul acestei săptămâni, în Liga a 4-a Brașov este programat derby-ul AS SR Brașov (locul 1) – Olimpic Zărnești (locul 3). În turul campionatului, „stegarii” s-au impus greu la Zărnești, grație unui gol marcat de Alex Vîrlan din lovitură liberă.

„Urmează un nou meci important, iar faptul că Zărneștiul este pe locul trei înseamnă că au o echipă bună. Vom trata serios și acest meci. Este clar că avem doar varianta victoriei. Am mai spus că la ce echipă avem nu avem voie să facem pași greșiți”, a încheiat Strătilă.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ

Marius ANGHEL 03 Apr. 2018, 12:01 Ligi județene
Pe aceeași temă